SEO-Ede

Klanten vinden, boeien, binden met SEO EDE

Heb je een bedrijf in Ede of omgeving en wil je meer bezoekers naar je website trekken? Dan moet je ervoor zorgen dat je website online goed gevonden wordt. Hoe je dit moet doen? Door SEO in Ede toe te passen op de juiste manier. SEO, search engine optimalisation, zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Door SEO goed toe te passen verbeter je de vindbaarheid van je website. Hierdoor vinden (potentiële) klanten je sneller en vergroot je de kans dat ze ook daadwerkelijk voor jou kiezen. Dit leidt tot meetbaar meer omzet.

Heb je geen tijd om je vindbaarheid te verbeteren? Of weet je niet hoe? MarketingKarwei staat als specialist in SEO Ede voor jou klaar om te helpen.

Hoe zet MarketingKarwei SEO in Ede in?

Als eerste analyseren we wat je al hebt staan. Welke pagina’s heb je, hoe zijn deze ingedeeld, kloppen alle teksten? Daarna gaan we aan de hand van een zoekwoordenonderzoek een lijst maken van de belangrijkste termen waar jij op gevonden wil worden. Met deze informatie gaan we beginnen met schrijven en optimaliseren. De pagina’s die je al hebt worden geoptimaliseerd en nieuwe pagina’s worden toegevoegd. We schrijven SEO teksten en passen dit optimaal toe. Wat er voor zorgt dat jouw (potentiële) klanten jouw goed kunnen vinden. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat wanneer je klanten je bedrijf hebben gevonden dat we ze boeien en binden. Dit doen we door middel van design, fotografie en videografie.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Ede: Het team

Het MarketingKarwei team bestaat uit een mooie combinatie tussen HBO- en WO opgeleide specialisten die klaar staan om jou te helpen met je marketingwerkzaamheden. Daardoor kan jij je focussen op wat je echt leuk vindt. Op deze manier hoef jij zelf niets meer te doen aan SEO in Ede. Omdat wij het liefst bij klanten op kantoor werken leren we het bedrijf goed kennen en worden we écht onderdeel van het team. Ook zorgt dit voor korte communicatielijnen en dus ook veel beter contact. Dus of je nou in Utrecht, Zeist, Haarlem of Oss woont, wij komen langs. Maandelijkse duidelijke resultaten, geen moeilijke termen en jij beslist wanneer je ons inzet. Word jij net zo enthousiast als wij? Neem dan contact met ons op!

marketingbureau zeist

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?