SEO-Ede

Klanten vinden, boeien, binden met SEO EDE

Heb je een bedrijf in Ede of omgeving en wil je meer bezoekers naar je website trekken? Dan moet je ervoor zorgen dat je website online goed gevonden wordt. Hoe je dit moet doen? Door SEO in Ede toe te passen op de juiste manier. SEO, search engine optimalisation, zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Door SEO goed toe te passen verbeter je de vindbaarheid van je website. Hierdoor vinden (potentiële) klanten je sneller en vergroot je de kans dat ze ook daadwerkelijk voor jou kiezen. Dit leidt tot meetbaar meer omzet.

Heb je geen tijd om je vindbaarheid te verbeteren? Of weet je niet hoe? MarketingKarwei staat als specialist in SEO Ede voor jou klaar om te helpen.

Hoe zet MarketingKarwei SEO in Ede in?

Als eerste analyseren we wat je al hebt staan. Welke pagina’s heb je, hoe zijn deze ingedeeld, kloppen alle teksten? Daarna gaan we aan de hand van een zoekwoordenonderzoek een lijst maken van de belangrijkste termen waar jij op gevonden wil worden. Met deze informatie gaan we beginnen met schrijven en optimaliseren. De pagina’s die je al hebt worden geoptimaliseerd en nieuwe pagina’s worden toegevoegd. We schrijven SEO teksten en passen dit optimaal toe. Wat er voor zorgt dat jouw (potentiële) klanten jouw goed kunnen vinden. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat wanneer je klanten je bedrijf hebben gevonden dat we ze boeien en binden. Dit doen we door middel van design, fotografie en videografie.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Ede: Het team

Het MarketingKarwei team bestaat uit een mooie combinatie tussen HBO- en WO opgeleide specialisten die klaar staan om jou te helpen met je marketingwerkzaamheden. Daardoor kan jij je focussen op wat je echt leuk vindt. Op deze manier hoef jij zelf niets meer te doen aan SEO in Ede. Omdat wij het liefst bij klanten op kantoor werken leren we het bedrijf goed kennen en worden we écht onderdeel van het team. Ook zorgt dit voor korte communicatielijnen en dus ook veel beter contact. Dus of je nou in Utrecht, Apeldoorn, Haarlem of Oss woont, wij komen langs. Maandelijkse duidelijke resultaten, geen moeilijke termen en jij beslist wanneer je ons inzet. Word jij net zo enthousiast als wij? Neem dan contact met ons op!

marketingbureau zeist

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?