SEO Eindhoven

Vindbaar zijn voor klanten

Wanneer (potentiële) klanten via internet op zoek gaan naar een product of dienst dat jij aanbiedt, dan wil je dat zij op jouw website terecht komen. Logisch. Het is daarom belangrijk om goed vindbaar te zijn op het internet. Door beter vindbaar te zijn dan de concurrent, verhoog je de kans dat (potentiële) klanten een aankoop doen bij jouw bedrijf. Dit kan op verschillende manieren. Een manier is SEO in Eindhoven toepassen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Met SEO laat je een webpagina hoger scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Organische zoekresultaten zijn de resultaten die weergeven worden onder de gesponsorde (betaalde) advertenties. Het gaat dus om de gratis vindbaarheid van een website. Ben je benieuwd hoe we SEO in Eindhoven voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Neem dan alvast contact met ons op.

SEO Eindhoven - Hoe doen jullie dat?

Er zijn verschillende manieren waarop je de SEO voor jouw website kunt verbeteren. Een mooie website is natuurlijk leuk, maar als deze niet gevonden wordt loop je een heleboel omzet mis. Om beter vindbaar te worden starten we daarom altijd met een zoekwoordenonderzoek. Dit is dé basis voor SEO. Met een zoekwoordenonderzoek kom je erachter waar je (potentiële) klanten op zoeken. Het is erg belangrijk om goed op deze zoekwoorden gevonden te worden. Tijdens een zoekwoordenonderzoek kijken we ook altijd wat de huidige positie en de concurrentie is op dit zoekwoord. Zo weten we vanaf het begin op waarop jij je moet focussen om de SEO in Eindhoven te verbeteren. We kunnen de zoekwoorden ook gebruiken voor SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising en staat voor betaalde vindbaarheid. Lees hier meer over de voordelen van een combinatie tussen SEA en SEO.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Eindhoven - Wie zijn jullie?

MarketingKarwei helpt klanten te vinden, te boeien en te binden aan jouw bedrijf. Wij nemen marketingactiviteiten uit handen zodat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op dingen die je echt leuk vindt. Onze marketingexperts werken bij klanten op kantoor. Wel alleen als ze dat echt willen natuurlijk. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet. Geen contracten of abonnementen, daar geloven wij niet in. Wel in zichtbare resultaten en meer omzet door SEO in Eindhoven gericht in te zetten. Wil je kennismaken met MarketingKarwei? Neem dan contact met ons op.

seo-eindhoven-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?