SEO Haarlem

ONLINE VINDBAARHEID VERBETEREN DOOR SEO HAARLEM

Wil jij een hoge positie bemachtigen in de zoekmachines? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De marketeers van MarketingKarwei zijn hierin gespecialiseerd. Door SEO in Haarlem helpen ze jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. SEO staat voor Search Engine Optimization, maar bij MarketingKarwei noemen we dit gratis vindbaarheid. Want wij houden alles graag simpel en maken het niet moeilijker dan het al is. De meeste mensen kijken namelijk niet eens verder dan de eerste pagina op Google, het is daarom belangrijk om hoog te staan in de zoekmachines. Een juiste SEO strategie voor jouw bedrijf in Haarlem verhoogt hierdoor de kans dat je meer (potentiële) klanten naar jouw website trekt. Wie wil dit nou niet?

SEO Haarlem: wat doen jullie?

Door SEO in Haarlem zorgen wij ervoor dat jouw website door middel van SEO hoog komt te staan in de zoekmachines. Hoe doen we dat dan? Het proces van zoekmachine optimalisatie begint altijd met een zoekwoordenonderzoek. Ten eerste geeft dit onderzoek inzicht in je huidige websitebezoekers. Het laat zien welke woorden ze intikken zodat ze op je website komen. Ten tweede laat het onderzoek zien hoeveel concurrentie er is op bepaalde zoekwoorden.

Wanneer we de relevantste zoekwoorden hebben uitgezocht gaan we verder naar stap twee In deze stap staat je huidige website centraal. Op basis van de zoekwoorden zorgen we ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt. Een goed geoptimaliseerde website bestaat uit creatieve content en design. We verbeteren je huidige pagina’s en schrijven nieuwe teksten, hierdoor weten we samen nieuwe klanten te vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Haarlem: wie zijn jullie?

MarketingKarwei bestaat uit een enthousiast team van ambitieuze marketingexperts. Wij krijgen energie van het samen behalen van jouw doelen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen, maar wij werken door het hele land. Daarom is het voor ons geen probleem om voor jou de SEO in Haarlem te verzorgen. Wij werken bij jou op kantoor en dat maakt ons zo uniek. Zo verzorgen wij ook de SEO in Zaandam, Utrecht of Almere.

Daarnaast zit je niet vast aan abonnementen of contracten en bepaal je helemaal zelf hoe vaak je ons wil inzetten. Heb je ons maar één dag nodig? Of wil je elke dag gebruik maken van onze marketingkwaliteiten? Alles is mogelijk! Benieuwd wie jou gaan ondersteunen bij SEO in Haarlem? Maak kennis met ons team.

SEO Haarlem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?