SEO Haarlem

ONLINE VINDBAARHEID VERBETEREN DOOR SEO HAARLEM

Wil jij een hoge positie bemachtigen in de zoekmachines? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De marketeers van MarketingKarwei zijn hierin gespecialiseerd. Door SEO in Haarlem helpen ze jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. SEO staat voor Search Engine Optimization, maar bij MarketingKarwei noemen we dit gratis vindbaarheid. Want wij houden alles graag simpel en maken het niet moeilijker dan het al is. De meeste mensen kijken namelijk niet eens verder dan de eerste pagina op Google, het is daarom belangrijk om hoog te staan in de zoekmachines. Een juiste SEO strategie voor jouw bedrijf in Haarlem verhoogt hierdoor de kans dat je meer (potentiële) klanten naar jouw website trekt. Wie wil dit nou niet?

SEO Haarlem: wat doen jullie?

Door SEO in Haarlem zorgen wij ervoor dat jouw website door middel van SEO hoog komt te staan in de zoekmachines. Hoe doen we dat dan? Het proces van zoekmachine optimalisatie begint altijd met een zoekwoordenonderzoek. Ten eerste geeft dit onderzoek inzicht in je huidige websitebezoekers. Het laat zien welke woorden ze intikken zodat ze op je website komen. Ten tweede laat het onderzoek zien hoeveel concurrentie er is op bepaalde zoekwoorden.

Wanneer we de relevantste zoekwoorden hebben uitgezocht gaan we verder naar stap twee In deze stap staat je huidige website centraal. Op basis van de zoekwoorden zorgen we ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt. Een goed geoptimaliseerde website bestaat uit creatieve content en design. We verbeteren je huidige pagina’s en schrijven nieuwe teksten, hierdoor weten we samen nieuwe klanten te vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Haarlem: wie zijn jullie?

MarketingKarwei bestaat uit een enthousiast team van ambitieuze marketingexperts. Wij krijgen energie van het samen behalen van jouw doelen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen, maar wij werken door het hele land. Daarom is het voor ons geen probleem om voor jou de SEO in Haarlem te verzorgen. Wij werken bij jou op kantoor en dat maakt ons zo uniek. Zo verzorgen wij ook de SEO in Amsterdam, Utrecht of Almere.

Daarnaast zit je niet vast aan abonnementen of contracten en bepaal je helemaal zelf hoe vaak je ons wil inzetten. Heb je ons maar één dag nodig? Of wil je elke dag gebruik maken van onze marketingkwaliteiten? Alles is mogelijk! Benieuwd wie jou gaan ondersteunen bij SEO in Haarlem? Maak kennis met ons team.

SEO Haarlem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?