SEO Hoofddorp

VERBETER JOUW GRATIS ONLINE VINDBAARHEID

Ben je op zoek naar een marketingbureau dat voor jou aan de gang wil gaan met SEO? Voor SEO Hoofddorp ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Op zoek naar een bedrijf of merk? Waarschijnlijk is het eerste wat je doet, zoeken via zoekmachines. Het zoeken via zoekmachines is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar hierdoor is het nog belangrijker om als bedrijf goed gevonden te worden en hoog in de zoekmachines te verschijnen. Dit kan door SEO en SEA. Het is namelijk bewezen dat maar liefst 95% van de mensen niet verder kijkt dan de eerste pagina via verschillende zoekmachines. Een goede SEO strategie kan ervoor zorgen dat jij met jouw bedrijf in Hoofddorp op de eerste pagina komt te staan. SEO staat voor Search Engine Optimization en het is een gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Wil je meer weten over SEO? Klik dan hieronder. 

SEO Hoofddorp: hoe doet MarketingKarwei dat?

Als we het over SEO in Hoofddorp hebben, praten we over de gratis vindbaarheid in de zoekmachines. Een goede SEO strategie zorgt ervoor dat (potentiële) klanten jouw website als één van de eerste zien via zoekmachines zoals Google. Hoe hoger je scoort bij verschillende zoekmachines, hoe meer websitebezoekers er naar je website toe gaan en hoe groter de kans op meer conversies. Maar hoe doen we dit bij MarketingKarweiHet begint altijd met een zoekwoordenonderzoek. We kijken waar (potentiële) klanten op zoeken en bepalen welke zoekwoorden we gaan gebruiken om jouw website en Google advertenties te optimaliseren. Met SEO verbeteren wij je huidige webpagina’s en schrijven we nieuwe pagina’s.Creatieve content en design staan hierbij centraal. Wil je meer informatie over hoe we dit doen of over SEO in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op. 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO in Hoofddorp: wie zijn jullie?

Je leest hier over SEO in Hoofddorp, maar wat nou als jouw onderneming niet gevestigd is in Hoofddorp? Geen zorgen. Dat is namelijk helemaal geen probleem voor ons. Het hoofdkantoor van MarketingKarwei is gevestigd in Amsterdam én Nijmegen, maar wij helpen onze klanten door heel Nederland. Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Den-Bosch is daarom geen probleem.

Onze marketeers werken bij jou op kantoor. Zo houden we de lijntjes kort en komen we achter het échte DNA van jouw bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou op deze manier het beste kunnen ondersteunen. 

Ons team bestaat uit een mix van marketing toppers met een HBO of universitaire achtergrond. Creatief denken en digitaal doen: dat is waar MarketingKarwei voor staat. Met deze filosofie in het achterhoofd zorgen we ervoor dat we de beste en mooiste SEO content maken die helemaal past binnen de visie van jouw bedrijf. Ben je nu helemaal enthousiast geworden? Wat gaaf! Wij staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. 

SEO Almere team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?