SEO Nijmegen

BIJ MARKETINGKARWEI BEN JE AAN HET JUISTE ADRES!

Wil jij met jouw website bovenaan staan in de organische (gratis) resultaten van zoekmachines, zoals Google? Door middel van SEO, zoekmachine optimalisatie, zorg je hiervoor. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie verbeter je de gratis vindbaarheid van jouw website. MarketingKarwei is dé SEO specialist in Nijmegen. Bovendien weten wij precies wat nodig is om ervoor te zorgen dat jouw website goed gevonden wordt. Hoe wij dit doen? Door middel van zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing bestaat uit twee methodes, waarvan SEO er één is. Jij kunt met jouw bedrijf bij ons de SEO uitbesteden. Benieuwd hoe wij de SEO in Nijmegen precies aanpakken? Lees dan verder.

SEO Nijmegen: hoe pakt MarketingKarwei dit aan?

Allereerst gaan we de website SEO optimaliseren. We zorgen er niet alleen voor dat alles er piekfijn uitziet maar ook voor een top gebruiksvriendelijkheid. Daardoor laat je een goede indruk achter als klanten jouw website weten te vinden.

De volgende stap in het proces om de SEO in Nijmegen te verbeteren is het zoekwoordenonderzoek. Ten eerste bespreken we op welke ‘zoekwoorden’ jouw bedrijf gevonden wilt worden. Daarna gaan we kijken hoeveel mensen daadwerkelijk zoeken op deze woorden. Dit wegen we af tegen de concurrentie die er is op de bepaalde woorden. Hierdoor kunnen wij ons gaan focussen op de zoekwoorden met de beste verhouding. Dit is de basis voor het verbeteren van SEO in Nijmegen. Op basis van deze zoekwoorden passen we bestaande teksten aan en gaan we nieuwe SEO teksten schrijven. Door middel van creatieve content en design zorgen we ervoor dat jouw website eruit springt in vergelijking met concurrenten. Hiermee gaan we ervoor zorgen dat je meetbaar meer omzet uit de website haalt.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Nijmegen: onze werkwijze

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van SEO in Nijmegen door MarketingKarwei? We werken bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Dit doen we voor klanten door heel Nederland. Zo werken we onder andere voor klanten in Arnhem, Zwolle en Den Bosch. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Wil jij de SEO in Nijmegen aan ons uitbesteden?

SEO Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.