SEO optimalisatie

WEES VINDBAAR ONLINE

Wil jij graag jouw website optimaliseren door middel van SEO optimalisatie? MarketingKarwei helpt je hierbij! Wij zetten onze SEO experts in om jouw bedrijf beter online vindbaar te maken. SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Hierbij wordt de inhoud van jouw website zo geschreven dat zoekmachines kunnen oppikken waar jij het op bepaalde pagina’s over hebt. Zoekmachine optimalisatie is dan ook een gratis vorm van vindbaarheid, omdat Google jouw webpagina’s inleest en toont aan potentiële bezoekers die op termen zoeken die op jouw website te vinden zijn. Benieuwd naar jouw huidige SEO niveau?

Hoe werkt SEO optimalisatie?

Voor SEO optimalisatie starten we met een zoekwoordenonderzoek. In dit onderzoek komen we erachter op welke termen jouw (potentiële) bezoekers zoeken. Door voor deze woorden webpagina’s aan te maken, die speciaal geschreven zijn voor dit woord, komt deze pagina sneller en hoger in de resultaten van Google te staan. Je website wordt dus tekstueel geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het is ook mogelijk om jouw hele website te optimaliseren. In dit geval kijken we goed naar de lay-out en de structuur van jouw website en of deze makkelijk te navigeren is. Ook halen we eventuele foutjes aan de achterkant van de website weg, zodat een klant je website niet vroegtijdig verlaat. Een mooie website waarop alles makkelijk te vinden is zal namelijk leiden tot meer verkopen! Zo groeien we samen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie werkt aan SEO optimalisatie?

MarketingKarwei is een enthousiast en fris team aan markteers, waarin zich ook échte SEO experts bevinden. Zij kennen alle regels van Google en zorgen ervoor dat jij een hogere plek in Google bemachtigd. Of we dat nu vanuit ons kantoor in Nijmegen doen of bij jou op kantoor: het kan allemaal! Door bij jou op kantoor te werken worden we écht onderdeel van het team en kunnen we snel schakelen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week wil inzetten. Ben jij enthousiast geworden? Maak dan een kennis met ons team. Wil je graag met ons aan de slag?

SEO optimalisatie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?