SEO optimaliseren

JE GRATIS VINDBAARHEID NAAR EEN HOGER PLAN TILLEN

Beter gevonden worden in Google zonder flinke bedragen te stoppen in adverteren? Dan is je SEO optimaliseren een goed idee. Met SEO optimalisatie ga je aan de slag met je gratis vindbaarheid in bijvoorbeeld Google of via social media. SEO optimaliseren is een tijdrovende klus. Daarnaast zijn er verschillende trucs die ervoor zorgen dat je je gratis vindbaarheid naar een hoger niveau kunt tillen. Trucs die we je bij MarketingKarwei graag uitleggen én voor je uitvoeren. De marketeers van MarketingKarwei nemen deze klus graag op zich. We vertellen je graag meer over vindbaarheid!

SEO optimaliseren: hoe gaan jullie te werk?

Dat begint bij het bepalen van de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf. Dat houdt in dat we gaan kijken naar een combinatie van woorden waar jij op gevonden wilt worden en waar jouw potentiële klanten naar zoeken. Beide aspecten zijn heel erg belangrijk als we jouw SEO gaan optimaliseren. Ook kijken we naar de concurrentie. Hoe doen zij het? Dat zorgt ervoor dat wij het nóg beter gaan doen zodat jij boven die concurrent komt te staan. Vervolgens gaan we gaan de slag met de uitvoering. We schrijven pagina’s zoals deze. Zogenaamde landingspagina’s. Hierdoor ‘landen’ potentiële klanten op een pagina met informatie en is het de bedoeling dat ze vervolgens gaan doorklikken en een aanvraag of aankoop doen.

Maar daar komt meer bij kijken dan enkel wat teksten schrijven. Afbeeldingen en een overzichtelijke website zijn erg belangrijk als je je SEO gaat optimaliseren. Daarom gaan we daarnaast aan de slag met website optimalisatie. Hierdoor wordt je website overzichtelijk, to the point en gericht op het doen van conversies door de bezoekers. Een van de belangrijkste onderdelen tot slot is het bijhouden en optimaliseren. Ook dat nemen we graag voor je uit handen. We monitoren de resultaten en delen de belangrijkste bevindingen met jou als ondernemer.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Welk team gaat mij helpen met SEO optimaliseren?

Maak kennis met het team van MarketingKarwei! We helpen je graag met het laten groeien van jouw onderneming. Belangrijk hierbij is dat we je bedrijf goed leren kennen. Dat zorgt voor een optimaal resultaat van onze inspanningen. We werken daarom het liefst wekelijks bij jou op kantoor. Van Tilburg tot Amsterdam tot Utrecht rijden wij in onze rode auto’s naar jou toe om wekelijks te werken aan een mooi resultaat. Zeker met het verbeteren van gratis vindbaarheid is dit erg belangrijk. Hier moet wekelijks tijd in worden gestoken. Maar er blijft ook genoeg tijd over voor andere activiteiten. Alvast een offerte aanvragen?

SEO optimaliseren team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?