SEO Oss

KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN

Heb je in bedrijf in Oss of omgeving en wil je meer bezoekers naar je website trekken? Dan moet je ervoor zorgen dat je website online goed gevonden wordt. Hoe je dit doet? Door SEO in Oss op een juiste manier toe te passen. SEO wordt ook wel search engine optimalization genoemd. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Door middel van het goed toepassen van SEO verbeter je de vindbaarheid van jouw website. Hierdoor vinden (potentiële) klanten jou sneller en vergroot je de kans dat een potentiële klant voor jou kiest. Dit leidt tot meetbaar meer omzet.

Heb jij zelf geen tijd om de vindbaarheid te verbeteren? Of weet jij simpelweg niet hoe je dit moet doen? MarketingKarwei staat als SEO specialist in Oss klaar om je met deze tijdrovende klus te helpen.

Hoe zet MarketingKarwei SEO in Oss in?

Maar hoe zorgen wij ervoor dat jouw SEO optimaal wordt toegepast? Als SEO specialist in Oss weten we hier natuurlijk alles van. Ten eerste willen we het bedrijf beter leren kennen. We duiken in de website en schrijven meteen woorden op die voor jou relevant zijn om op gevonden te worden. Daarnaast bespreken we samen met jou op welke zoekwoorden het bedrijf graag gevonden wilt worden. Met deze informatie stellen we een zoekwoordenonderzoek op. Op welke zoekwoorden wordt veel gezocht? En hoeveel concurrentie is er op de zoekwoorden? Deze vragen gaan we beantwoorden. Op basis van het onderzoek gaan we eerst de huidige pagina’s SEO optimaliseren. Daarna gaan we nieuwe SEO teksten schrijven met de relevante zoekwoorden. Door middel van deze combinatie wordt SEO optimaal toegepast. Wat ervoor zorgt dat (potentiële) klanten jouw goed vinden.

Daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat wanneer de potentiele klanten jouw bedrijf hebben gevonden. We deze (potentiële) klanten ook boeien en binden.  Dit doen we door middel van creatieve content & design.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Werkwijze SEO Oss

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van SEO door Marketingkarwei? We werken bij jou op kantoor (niet alleen in Oss, maar door heel het land). Hierdoor zijn we onderdeel van jouw team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier vooruitgang te boeken. Maandelijks monitoren we de vindbaarheid en bespreken we de resultaten. We hebben een simpele methode ontwikkeld om precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

SEO Oss team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?