SEO Oss

KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN

Heb je in bedrijf in Oss of omgeving en wil je meer bezoekers naar je website trekken? Dan moet je ervoor zorgen dat je website online goed gevonden wordt. Hoe je dit doet? Door SEO in Oss op een juiste manier toe te passen. SEO wordt ook wel search engine optimalization genoemd. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Door middel van het goed toepassen van SEO verbeter je de vindbaarheid van jouw website. Hierdoor vinden (potentiële) klanten jou sneller en vergroot je de kans dat een potentiële klant voor jou kiest. Dit leidt tot meetbaar meer omzet.

Heb jij zelf geen tijd om de vindbaarheid te verbeteren? Of weet jij simpelweg niet hoe je dit moet doen? MarketingKarwei staat als SEO specialist in Oss klaar om je met deze tijdrovende klus te helpen.

Hoe zet MarketingKarwei SEO in Oss in?

Maar hoe zorgen wij ervoor dat jouw SEO optimaal wordt toegepast? Als SEO specialist in Oss weten we hier natuurlijk alles van. Ten eerste willen we het bedrijf beter leren kennen. We duiken in de website en schrijven meteen woorden op die voor jou relevant zijn om op gevonden te worden. Daarnaast bespreken we samen met jou op welke zoekwoorden het bedrijf graag gevonden wilt worden. Met deze informatie stellen we een zoekwoordenonderzoek op. Op welke zoekwoorden wordt veel gezocht? En hoeveel concurrentie is er op de zoekwoorden? Deze vragen gaan we beantwoorden. Op basis van het onderzoek gaan we eerst de huidige pagina’s SEO optimaliseren. Daarna gaan we nieuwe SEO teksten schrijven met de relevante zoekwoorden. Door middel van deze combinatie wordt SEO optimaal toegepast. Wat ervoor zorgt dat (potentiële) klanten jouw goed vinden.

Daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat wanneer de potentiele klanten jouw bedrijf hebben gevonden. We deze (potentiële) klanten ook boeien en binden.  Dit doen we door middel van creatieve content & design.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Werkwijze SEO Oss

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van SEO door Marketingkarwei? We werken bij jou op kantoor (niet alleen in Oss, maar door heel het land). Hierdoor zijn we onderdeel van jouw team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier vooruitgang te boeken. Maandelijks monitoren we de vindbaarheid en bespreken we de resultaten. We hebben een simpele methode ontwikkeld om precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

SEO Oss team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
19 jul 2022

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
14 jul 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?