SEO Hoofddorp

BOVENAAN IN DE ZOEKMACHINES

Stel je voor: je hebt een bedrijf in Purmerend met een mooie website, maar toch komen er niet veel bezoekers naar deze website. Hoe kan dat? Waarschijnlijk sta je dan niet zo hoog in zoekmachines zoals Google. Tegenwoordig is dit wel erg belangrijk. Er is ontzettend veel concurrentie en bijna niemand kijkt verder dan de eerste twee pagina’s op Google. Bij MarketingKarwei helpen we je om hoger te scoren in de zoekmachines. We doen dit onder andere door het toepassen van SEO, Search Engine Optimization. SEO is het gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Met het toepassen van SEO voor jouw bedrijf in Purmerend zorgen wij ervoor dat jij hoog komt te staan in Google. Hierdoor ben je beter vindbaar voor (potentiële) klanten en krijg je meer verkeer naar jouw website.  

SEO Purmerend: hoe doet MarketingKarwei dat?

Maar hoe doen jullie dat nou eigenlijk, de SEO voor mijn bedrijf in Purmerend verzorgen? Als we SEO toepassen volgen we altijd een aantal stappen. Dit kan tijdrovend zijn en daarom nemen we dit graag uit handen van jou. Het begint allemaal met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hiermee komen we erachter op welke woorden jouw (potentiële) klanten zoeken. We kijken hoe vaak er op deze woorden wordt gezocht en hoe groot de concurrentie is. Hieruit bepalen we de meest relevante zoekwoorden die we voor jouw website gaan gebruiken. Daarna gaan schrijven: we verwerken de zoekwoorden in je huidige website teksten en creëren nieuwe teksten. Als dit gedaan is checken we de rest van je website, want bij optimale SEO komt meer kijken dan alleen maar strategische teksten schrijven. Denk bijvoorbeeld aan de laadsnelheid of de mobielvriendelijkheid van website.   

 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Purmerend: wie gaan je helpen? 

Jij wil natuurlijk weten wie de SEO in Purmerend voor je gaan verzorgen. Bij MarketingKarwei hebben we een team van marketeers klaar staan die alles weten over SEO. Wil je naast SEO voor jouw bedrijf in Purmerend ook hulp bij andere marketing werkzaamheden? Ook dan staan we voor je klaar! Onze marketeers hebben verschillende expertises, waardoor we jouw gehele marketing naar een hoger niveau kunnen tillen. Bekijk eens onze diensten en zie waar we je allemaal mee kunnen helpen.  

Hulp nodig bij SEO in Purmerend, maar je bent hier niet gevestigd?. Helemaal geen probleem. Wij opereren vanuit Utrecht en Nijmegen, maar het liefst werken we bij jou op kantoor. Onze marketeers rijden dan ook door heel Nederland voor onze klanten. Zo worden we onderdeel van je team, houden we de communicatielijn kort en kunnen we jouw marketing optimaliseren. Enthousiast geworden? Stuur ons een bericht of vraag al meteen een offerte aan. 

SEO Almere team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?