SEO Hoofddorp

BOVENAAN IN DE ZOEKMACHINES

Stel je voor: je hebt een bedrijf in Purmerend met een mooie website, maar toch komen er niet veel bezoekers naar deze website. Hoe kan dat? Waarschijnlijk sta je dan niet zo hoog in zoekmachines zoals Google. Tegenwoordig is dit wel erg belangrijk. Er is ontzettend veel concurrentie en bijna niemand kijkt verder dan de eerste twee pagina’s op Google. Bij MarketingKarwei helpen we je om hoger te scoren in de zoekmachines. We doen dit onder andere door het toepassen van SEO, Search Engine Optimization. SEO is het gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Met het toepassen van SEO voor jouw bedrijf in Purmerend zorgen wij ervoor dat jij hoog komt te staan in Google. Hierdoor ben je beter vindbaar voor (potentiële) klanten en krijg je meer verkeer naar jouw website.  

SEO Purmerend: hoe doet MarketingKarwei dat?

Maar hoe doen jullie dat nou eigenlijk, de SEO voor mijn bedrijf in Purmerend verzorgen? Als we SEO toepassen volgen we altijd een aantal stappen. Dit kan tijdrovend zijn en daarom nemen we dit graag uit handen van jou. Het begint allemaal met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hiermee komen we erachter op welke woorden jouw (potentiële) klanten zoeken. We kijken hoe vaak er op deze woorden wordt gezocht en hoe groot de concurrentie is. Hieruit bepalen we de meest relevante zoekwoorden die we voor jouw website gaan gebruiken. Daarna gaan schrijven: we verwerken de zoekwoorden in je huidige website teksten en creëren nieuwe teksten. Als dit gedaan is checken we de rest van je website, want bij optimale SEO komt meer kijken dan alleen maar strategische teksten schrijven. Denk bijvoorbeeld aan de laadsnelheid of de mobielvriendelijkheid van website.   

 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Purmerend: wie gaan je helpen? 

Jij wil natuurlijk weten wie de SEO in Purmerend voor je gaan verzorgen. Bij MarketingKarwei hebben we een team van marketeers klaar staan die alles weten over SEO. Wil je naast SEO voor jouw bedrijf in Purmerend ook hulp bij andere marketing werkzaamheden? Ook dan staan we voor je klaar! Onze marketeers hebben verschillende expertises, waardoor we jouw gehele marketing naar een hoger niveau kunnen tillen. Bekijk eens onze diensten en zie waar we je allemaal mee kunnen helpen.  

Hulp nodig bij SEO in Purmerend, maar je bent hier niet gevestigd?. Helemaal geen probleem. Wij opereren vanuit Utrecht en Nijmegen, maar het liefst werken we bij jou op kantoor. Onze marketeers rijden dan ook door heel Nederland voor onze klanten. Zo worden we onderdeel van je team, houden we de communicatielijn kort en kunnen we jouw marketing optimaliseren. Enthousiast geworden? Stuur ons een bericht of vraag al meteen een offerte aan. 

SEO Almere team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?