SEO verbeteren

SEO en SEA in Google

Klanten vinden, boeien en binden

Wil jij bovenaan in Google staan? Dat snappen wij, welk bedrijf wil dat nu niet. Er heerst een hevige strijd tussen bedrijven, want ze willen allemaal die felbegeerde nummer 1 positie. Maar hoe ga jij er nu toch voor zorgen dat je Google posities stijgen? Wij helpen je daarbij! Je hebt bij Google de keuze uit twee opties: gratis vindbaarheid ofwel SEO en betaalde vindbaarheid ofwel SEA. Je kiest zelf welke van de twee je in gaat zetten, maar ons advies? Beiden inzetten! Dat is de beste manier om te stijgen in Google. Dit gaat zorgen voor meetbaar meer omzet. Een goede website is leuk, maar als deze niet gevonden wordt mis je een hele hoop omzet mis.

Ben je benieuwd hoe goed je SEO nu al is? 

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Jij wilt dat klanten kiezen voor jouw bedrijf in plaats van de concurrent.  Heb je al een website die staat als een huis, maar blijven de aanvragen achter? Dan is het slim om aandacht te besteden aan de vindbaarheid van je bedrijf in Google en andere zoekmachines. Dit gaat wel zorgen voor concrete resultaten én meer omzet.

Allereerst is het belangrijk om erachter te komen waar jouw (potentiële) klanten op zoeken, wat voor woorden gebruiken ze als ze op zoek zijn naar je bedrijf? Dit gaan we achterhalen met een zoekwoordenonderzoek. Dit is dé basis voor zowel SEO als SEA in Google. Op basis van deze zoekwoorden gaan we bij de betaalde vindbaarheid aan de slag met het maken van advertenties in Adwords. Jij bepaalt zelf hoeveel geld je hieraan wilt uitgeven. Het grote voordeel? Je staat direct bovenaan en je kunt precies zien wat de opbrengsten zijn. Voor de langere termijn is gratis vindbaarheid ook belangrijk. Hiervoor gaan we teksten schrijven gericht op de voor jou meest belangrijke zoekwoorden.

Groothandel marketing
MarketingKarwei team

Wij helpen klanten te vinden, te boeien en te binden

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van zoekmachine marketing door MarketingKarwei? We werken bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we de dromen van het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn.