SEO specialist Almere

ALS EERSTE GEVONDEN WORDEN OP GOOGLE

Zonder kosten de juiste mensen naar je website halen, dat is te mooi om waar te zijn toch? Zeker niet! Als SEO specialist Almere zorgt MarketingKarwei ervoor dat jouw website bovenaan komt te staan in de zoekmachines, zonder Google te betalen! SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. Hiermee optimaliseer je de gratis, ook wel organische, vindbaarheid van je website. Tegenwoordig is dit belangrijker dan ooit. Want de concurrentie is groot en vrijwel iedereen is online actief. Jij wilt met jouw website dus zeker als één van de eersten gevonden worden in de zoekmachines. Als SEO specialist in Almere of omgeving adviseren we je niet alleen hierover, maar we voeren het ook voor je uit! Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaan jullie als SEO specialist Almere te werk?

De meeste mensen kijken niet verder dan de tweede pagina op zoekmachines zoals Google. Als je hier niet op staat, dan is de kans erg klein dat je potentiële klanten jouw website zullen vinden. Wij zorgen er daarom voor dat jij zo hoog mogelijk staat in de zoekmachines. Maar hoe gaan wij als SEO specialist Almere te werk?

Alles gaat en staat met een goed en uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We kijken in dit onderzoek naar de zoekwoorden waar jij op gevonden wil worden, maar ook naar de woorden waarop jouw websitebezoeker zoeken. Zo krijgen we een helder overzicht met de juiste woorden voor jouw website. We gebruiken deze woorden om nieuwe landingspagina’s of blogs te schrijven. Dit gaat altijd gepaard met een mooi en creatief design. Ook verwerken we de zoekwoorden in de huidige teksten zodat jouw website helemaal geoptimaliseerd wordt.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO specialist Almere: wie gaan mij helpen?

Op de foto hiernaast zie je ons altijd gemotiveerde team. Het bestaat uit een combinatie van HBO en universitair opgeleide marketingdeskundigen. Binnen ons team werken er verschillende type marketeers, van echte creatievelingen die de mooiste creaties maken tot de zeer technische marketeers die alles van cijfertjes weten. Door deze mix beschikken wij over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een compleet marketingbureau.

MarketingKarwei is gevestigd in Utrecht en Nijmegen, maar onze marketeers reizen van hot naar her om jou te helpen met marketing. Hierdoor is het geen probleem dat jouw bedrijf uit Almere komt. Wij werken graag bij jou op kantoor, zodat we de communicatielijn kort houden en we je bedrijf écht leren kennen. Zo komen we tot het optimale resultaat. Daarnaast bepaal jij helemaal zelf hoe vaak en hoe lang je ons nodig hebt, ideaal toch! Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

SEO specialist Almere team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?