SEO specialist Arnhem

MAAK KENNIS MET MARKETINGKARWEI

Ben je op zoek naar een SEO specialist in Arnhem? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Ons kantoor zit gevestigd in Nijmegen, maar wij komen ook zeker bij jouw bedrijf langs in Arnhem. Wij werken namelijk het liefste bij jou op locatie zodat we jouw bedrijf en het team écht goed leren kennen.

SEO staat voor search engine optimization, in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. In combinatie met SEA, search engine advertising, zorg jij ervoor dat jij met jouw bedrijf boven aan de zoekresultaten van Google komt. Bij MarketingKarwei zijn wij echte SEA en SEO specialisten. Samen zorgen wij ervoor dat jij bovenaan in Google komt te staan. Meer weten over SEA en SEO in Google?

Hoe gaan jullie te werk als SEO specialist in Arnhem?

Tegenwoordig is de online concurrentie moordend, bijna elk bedrijf heeft een eigen website. Om te zorgen dat jij eruit springt in vergelijking met jouw concurrenten is het belangrijk dat jij bovenaan de zoekresultaten van Google komt te staan. Wist je namelijk dat maar 1% van de mensen op pagina 3 kijkt wanneer ze een zoekopdracht uitvoeren? Hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe meer bezoekers er naar jouw website komen.

Maar hoe zorgt een SEO specialist in Arnhem er voor dat jouw website bovenaan in Google komt te staan? Dit doen we door betaalde en gratis vindbaarheid. SEO is het stukje gericht op gratis vindbaarheid. Door middel van het schrijven van goede teksten, het optimaliseren van jouw website en creativiteit bouwen een relatie met Google op. Goede en relevante content wordt gewaardeerd door Google en zorgt er voor dat jouw bedrijf bovenaan komt te staan.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Ons team van SEO specialisten in Arnhem

Zoals bovenaan al verteld is, is MarketingKarwei gevestigd in Nijmegen. Ons team bestaat uit allemaal HBO of WO marketing professionals. Binnen ons team hebben wij verschillende type marketeers werken, denk hierbij aan creatieve marketeers die de mooiste designs maken. Maar ook SEO en SEA specialisten die alles weten over de vindbaarheid van websites. Wij werken dus graag bij jou op kantoor, waarbij jij bepaald hoe veel uur dit is en voor welke werkzaamheden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Daarnaast kijken we welke SEO specialist bij jouw bedrijf in Arnhem goed past, een goede klik vinden wij namelijk erg belangrijk.

SEO specialist Arnhem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?