SEO specialist Den bosch

Vindbaar zijn voor klanten

Is jouw bedrijf gevestigd in Den Bosch? Heb jij een tip top website, maar merk je dat jouw website nog niet bovenaan komt te staan in Google? Dan is het wellicht tijd voor het inzetten van een SEO specialist in Den Bosch. Bewezen is dat 95% van de mensen alleen op de eerste pagina zoekt. Daarom is de vindbaarheid van jouw website belangrijk. Een SEO specialist Den Bosch helpt je met het verbeteren en optimaliseren van SEO. SEO staat voor Search Engine OptimizationDit betreft de gratis vindbaarheid van een website. Door de gratis vindbaarheid te verbeteren, trek je meer bezoekers naar de website. Daardoor krijg je uiteindelijk meer aankopen op jouw website. Wil je meer weten over SEO en hoe je hiermee bovenaan komt te staan in Google? Klik dan hieronder.

Wat kan een SEO specialist in Den Bosch voor mij betekenen?

Zoals we al eerder vertelde betekent SEO de gratis vindbaarheid van jouw website. Als SEO specialist helpen we jou deze te verbeteren. Eerst bepalen we de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf. We gaan kijken naar een combinatie van woorden waar jij op gevonden wilt worden en waar jouw potentiële klanten naar zoeken. We bepalen dus het zoekvolume, maar kijken ook naar de concurrentie. De zoekwoorden verwerken we in landingspagina’s, blogs en nieuwsitems. Hierdoor stijgt de gratis vindbaarheid van jouw website. Naast het schrijven van teksten, focussen we ons ook op website optimalisatie. Daardoor wordt je website overzichtelijk en gericht op het doen van conversies door de bezoekers.

In plaats van focussen op alleen de gratis vindbaarheid, kunnen we ook een combinatie inzetten van betaalde én gratis vindbaarheid. Betaalde vindbaarheid zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent op de korte termijn. Je moet daarbij wel rekening houden met een advertentiebudget. Voor het verbeteren van de gratis vindbaarheid heb je geen advertentiebudget nodig, maar dit kost wel meer tijd. Als SEO specialist Den Bosch geven we daarin gericht advies. Zo weet jij welke aanvliegroute leidt tot het gewenste resultaat.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO specialist Den Bosch: wie komt mij helpen?

Je kunt alvast kennis maken met onze SEO specialisten op onze team pagina. MarketingKarwei bestaat uit een fris jong team met enthousiaste medewerkers die jou graag helpen om beter gevonden te worden op het internet. We werken niet alleen in Den Bosch, maar voor bedrijven in heel Nederland.  Dit doen wij bij onze klanten op kantoor. Op die manieren leren we onze klanten écht goed kennen en worden we deel uit van hun team.  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Seo-specialist-den-bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Duplicate content blog
7 min | 
20 mei 2022

Wat is duplicate content en wat is de invloed ervan op mijn SEO?

Duplicate content: je wil het zoveel mogelijk vermijden. Maar wat is het precies en hoe los je het op? Wij leggen het aan je uit.

Blog structured data
5 min | 
15 mei 2022

Het belang van structured data voor jouw SEO-strategie

Wij maken onderscheid tussen traditionele SEO en technische SEO. Wil je weten hoe jij technische SEO het beste kan toepassen? Wij leggen het je uit.

Doelgroepmarketing
3 min | 
15 apr 2022

3 stappen die nodig zijn om doelgroepmarketing te laten slagen

De concurrentie in zoekmachines is moordend. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw advertenties.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?