SEO specialist Haarlem

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Is jouw bedrijf gevestigd in Haarlem of omgeving? Heb jij een tiptop website, maar merk je dat jouw website nog niet bovenaan komt te staan in Google? Dan is het wellicht tijd om een SEO specialist in Haarlem in te zetten. MarketingKarwei is dé SEO specialist in Haarlem en omgeving.

Het is bewezen dat 95% van de websitebezoekers alleen op de eerste pagina zoekt. De vindbaarheid van jouw website is daarom super belangrijk. Als SEO specialist Haarlem helpt MarketingKarwei je graag met het verbeteren en optimaliseren van jouw SEO. Grote kans dat jij je zoektocht naar een merk of bedrijf online begint. Het is daarom belangrijk dat jij als bedrijf goed vindbaar bent online. Als SEO specialist Haarlem weten wij hoe wij dit moeten aanpakken. Wij adviseren je én voeren het ook voor je uit. Lees hieronder hoe wij dit doen.

Hoe gaan jullie als SEO specialist Haarlem te werk?

Bij SEO gaat het om de gratis vindbaarheid van jouw website. Hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe meer bezoekers er naar jouw website komen. Tegenwoordig is er moordend veel concurrentie, maar om hier bovenaan te eindigen is een hele klus. Hoe zorgt een SEO specialist in Haarlem ervoor dat jouw website bovenaan in de zoekmachines komt te staan? Dit doen we voornamelijk door een combinatie van betaalde en gratis vindbaarheid. Als SEO specialist in Haarlem helpen we jou om de gratis vindbaarheid te verbeteren. Allereerst gaan we de website optimaliseren, waarbij je kunt denken aan een overzichtelijke lay-out, een mooi design en duidelijke actiekoppen.  Je website is online namelijk hét visitekaartje van je bedrijf. Na het optimaliseren gaan we bepalen wat de belangrijkste zoekwoorden zijn voor jouw bedrijf. We gaan kijken naar een combinatie van woorden waar jij op gevonden wilt worden en waar jouw potentiële klanten naar zoeken. We bekijken het zoekvolume, maar kijken ook naar de concurrentie. Daarna bepalen we welke zoekwoorden voor jou het meest relevant zijn en gaan er dan mee aan de slag. Naast zoekmachine – en website optimalisatie doet MarketingKarwei nog veel meer. Benieuwd? Bekijk onze diensten dan eens.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO specialist Haarlem: wie zijn jullie?

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van zoekmachine marketing door MarketingKarwei? Als SEO specialist Haarlem weten we precies wat bij jouw bedrijf past. We werken namelijk bij jou op kantoor. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door zoekmachine marketing. Zo houden we goed in de gaten dat met onze activiteiten zichtbare vooruitgang geboekt wordt!

SEO specialist Haarlem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?