SEO specialist Nijmegen

Samen je website vindbaar maken

MarketingKarwei is dé SEO specialist in Nijmegen. Voortaan begint bijna elke zoektocht naar een merk of bedrijf online. Potentiële klanten gaan in zoekmachines op zoek naar jouw bedrijf of bijvoorbeeld een product dat jouw bedrijf verkoopt. Belangrijk is dat jij vindbaar bent, het liefst nog gratis. Dat kan door middel van search engine optimalisatie (SEO). Dit is het gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Om dit goed uit te voeren is tijd, aandacht en expertise nodig. Als SEO specialist Nijmegen weten wij hoe wij dit moeten aanpakken. Wij adviseren je én voeren het ook voor je uit. Lees hieronder hoe wij dit doen.

SEO specialist Nijmegen: wat doen jullie?

De eerste stap is het optimaliseren van de website. We zorgen voor goede teksten op de website, een overzichtelijke lay-out, duidelijk actieknoppen en een mooi design. Dit is namelijk hét visitekaartje van je bedrijf. De tweede stap is het daadwerkelijk vindbaar maken van jouw website en/of webshop. Je kan op twee manieren hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachine Google: SEO & SEA. Met SEO verhoog je de gratis vindbaarheid van jouw onderneming.  Door content te plaatsen volgens de ‘’regels’’ van Google. Onder andere echtheid, authenticiteit en creativiteit zorgen ervoor dat je gevonden wordt. Als SEO specialist Nijmegen helpt MarketingKarwei je bij het effectief inzetten van zoekmachine marketing. Ook de betaalde manier ”SEA” om hoger in Google te komen kunnen we voor je regelen! We kijken naar welke zoekwoorden voor jou het meest relevant zijn en gaan voor je aan de slag.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO specialist Nijmegen: wie zijn jullie?

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van zoekmachine marketing door MarketingKarwei? Als SEO specialist Nijmegen weten we precies wat bij jouw bedrijf past. We werken namelijk bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn. Zo houden we goed in de gaten dat met onze activiteiten zichtbare vooruitgang geboekt wordt!

SEO specialist Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?