Samen je website vindbaar maken

MarketingKarwei is dé SEO specialist in Nijmegen. Voortaan begint bijna elke zoektocht naar een merk of bedrijf online. Potentiële klanten gaan in zoekmachines op zoek naar jouw bedrijf of bijvoorbeeld een product dat jouw bedrijf verkoopt. Belangrijk is dat jij vindbaar bent, het liefst nog gratis. Dat kan door middel van search engine optimalisatie (SEO). Dit is het gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Om dit goed uit te voeren is tijd, aandacht en expertise nodig. Als SEO specialist Nijmegen weten wij hoe wij dit moeten aanpakken. Wij adviseren je én voeren het ook voor je uit. Lees hieronder hoe wij dit doen.

SEO specialist Nijmegen: wat doen jullie?

De eerste stap is het optimaliseren van de website. We zorgen voor goede teksten op de website, een overzichtelijke lay-out, duidelijk actieknoppen en een mooi design. Dit is namelijk hét visitekaartje van je bedrijf. De tweede stap is het daadwerkelijk vindbaar maken van jouw website en/of webshop. Je kan op twee manieren hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachine Google: SEO & SEA. Met SEO verhoog je de gratis vindbaarheid van jouw onderneming.  Door content te plaatsen volgens de ‘’regels’’ van Google. Onder andere echtheid, authenticiteit en creativiteit zorgen ervoor dat je gevonden wordt. Als SEO specialist Nijmegen helpt MarketingKarwei je bij het effectief inzetten van zoekmachine marketing. Ook de betaalde manier ”SEA” om hoger in Google te komen kunnen we voor je regelen! We kijken naar welke zoekwoorden voor jou het meest relevant zijn en gaan voor je aan de slag.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO specialist Nijmegen: wie zijn jullie?

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van zoekmachine marketing door MarketingKarwei? Als SEO specialist Nijmegen weten we precies wat bij jouw bedrijf past. We werken namelijk bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn. Zo houden we goed in de gaten dat met onze activiteiten zichtbare vooruitgang geboekt wordt!

SEO specialist Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Zoekwoordenonderzoek blog
6 min | 
13 sep 2021

Hoe doe je een zoekwoordenonderzoek?

Je bent een mooie nieuwe website aan het bouwen (of laat deze bouwen) en hebt een assortiment aan producten of diensten die je wilt verkopen.

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

onmisbare analytics filters
6 min | 
1 jul 2021

Deze Google Analytics filters zijn volgens ons onmisbaar

Google Analytics is een onmisbare tool als je bij wilt houden hoeveel verkeer jouw website genereert en waar deze bezoekers precies vandaan komen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?