SEO specialist Almere

BOVENAAN IN ZOEKMACHINES

Zonder kosten de juiste mensen naar je website halen, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Maar dat is het niet! Als SEO specialist in Utrecht zorgtMarketingKarweiervoor datjouw website bovenaan komt te staan in de zoekmachines. Dit doen we door middel van SEO, met behulp van onze SEO specialisten. SEO is de afkorting van Search EngineOptimization. Tegenwoordig is dit belangrijker dan ooit. De concurrentie is groot en vrijwel altijd online actief. Daarom wil jij met jouw website dus zeker als één van de eerstengevonden worden in de zoekmachines. Als SEO specialist in Utrecht adviseren we je niet alleen hierover, maar we voeren het ook voor je uit! Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact met ons op. 

SEO specialist Utrecht: hoe gaan jullie te werk?

95% van de websitebezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina in zoekmachines. Als je hier dus niet op staat, dan is de kans erg klein dat potentiële klanten jouw website zullen vinden. Wij zorgen er daarom voor dat jij zo hoog mogelijk staat in de zoekmachines. Maar hoe gaan wij als SEO specialist Utrecht te werk?  

MarketingKarwei doet dit voornamelijk door een combinatie van betaalde en gratis vindbaarheid. Als SEO specialist, helpen we jou om de gratis vindbaarheid te verbeteren. Alles gaat en staat met een goed en uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We kijken in dit onderzoek naar de zoekwoorden waar jij op gevonden wil worden, maar ook naar de woorden waarop jouw websitebezoekers zoeken. Zo krijgen we een helder overzicht met de juiste woorden voor jouw website. Vervolgens gebruiken we deze woorden om nieuwe landingspagina’s of blogs te schrijven en zorgen dat deze aansluiten op de huisstijl van het bedrijf. Ook verwerken we de zoekwoorden in de huidige teksten zodat jouw website helemaal geoptimaliseerd wordt.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO specialist Utrecht: wie gaan mij helpen?

Op de foto hiernaast zie je onsaltijd gemotiveerde team. Ons team bestaat uit ambitieuze en enthousiaste marketingtoppers. Binnen ons team werken er verschillende type marketeers: van echtecreatievelingendie de mooiste creaties maken tot de zeer technische marketeers die alles van cijfertjes weten. Door deze mix beschikken wij over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een compleet marketingbureau. Dus ook als jij op zoek bent naar een SEO specialist in Utrecht.

Is jouw bedrijf niet gevestigd in Utrecht of omgeving? Geen probleem. We hebben ook een vestiging in Nijmegen maar het liefste werken onze marketeers bij jou op kantoor, wij werken dus door heel Nederland. Op deze manier leren zij het bedrijf écht kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur en voor welke werkzaamheden je ons wil inzetten. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? 

SEO specialist Almere team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?