SEO specialist

Gratis gevonden worden door potentiële klanten

SEO, ook wel gratis vindbaarheid genoemd, kan erg lastig zijn om mee te starten. Het belangrijkste is dat jouw potentiële klanten jouw website gratis kunnen vinden. Maar, waar zoeken jouw potentiële klanten op? En hoe schrijf je een tekst die zorgt dat jij hoog in Google komt? Daar kan een SEO specialist van MarketingKarwei antwoord op geven! Hoe fijn zou het zijn om een SEO specialist bij jou op kantoor te hebben zitten die je kan helpen met deze werkzaamheden? En deze zelfs voor jou zou uitvoeren? Zo tillen we samen jouw gratis vindbaarheid naar een hoger niveau. Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen doen op het gebied van vindbaarheid?

Wat kan een SEO specialist allemaal voor mij betekenen?

Een hele hoop! SEO betekent letterlijk: Search Engine Optimization. Oftewel: het optimaliseren van content voor de zoekmachine. De meest gebruikelijke manier is het schrijven van teksten. We nemen al je SEO werk uit handen, zodat jij je hier niet meer druk om hoeft te maken. Gratis vindbaarheid is een tijdrovende klus waar je op de lange termijn veel profijt van hebt. De beste manier om dit op te pakken is om elke week een aantal uur bezig te zijn met SEO. Met MarketingKarwei als SEO specialist bij jou op locatie zorgen we ervoor dat we structureel bezig zijn om jouw SEO te optimaliseren.

Gratis vindbaarheid gaat hand in hand met betaalde vindbaarheid, zelfs met een klein budget. Zoals gezegd is gratis vindbaarheid gericht op de lange termijn en kan betaalde vindbaarheid jouw bedrijf verder helpen op de korte termijn. Zo zorgt onze SEO specialist ervoor dat jij met jouw bedrijf beter vindbaar wordt.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Een SEO specialist bij jou op kantoor?

Onze markteers staan voor je klaar! Gratis vindbaarheid is iets waar we voor elke klant van ons mee bezig zijn, op verschillende manieren. Zoals gezegd werken we graag bij je op kantoor. Op die manier houden we de lijnen lekker kort en kunnen we snel schakelen. Ook worden we zo écht onderdeel van het bedrijf en leren we de organisatie goed kennen. We houden je op de hoogte van de vooruitgang die we boeken. Benieuwd naar ons team van SEO specialisten?

SEO specialist team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?