SEO teksten

VERGROOT JE ONLINE VINDBAARHEID

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar iemand die SEO teksten voor jouw website kan aanleveren? MarketingKarwei helpt je hierbij! SEO teksten zijn teksten die geschreven specifiek om je organische vindbaarheid te vergroten. SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Deze SEO teksten worden specifiek voor een bepaald zoekwoord geschreven en daarna op jouw website geplaatst. Zoekmachines kunnen zo zien dat jouw website nuttige informatie heeft over dat bepaalde zoekwoord, waardoor jij hoger in de zoekresultaten te vinden bent. Benieuwd naar jouw huidige SEO niveau?

Hoe schrijven jullie SEO teksten?

Wat belangrijk is bij het schrijven van SEO teksten, is dat de tekst draait om een specifiek zoekwoord. We beginnen voor het schrijven dan ook altijd met een zoekwoordenonderzoek. Door dit onderzoek uit te voeren weten we welke termen jouw (potentiële) klanten gebruiken om te zoeken. Voor de termen die goed scoren worden dan vervolgens SEO teksten geschreven en daarmee worden webpagina’s aangemaakt voor op jouw website. Door deze pagina’s te vullen met waardevolle tekst en mooie afbeeldingen, zien zoekmachines dat jouw website geschikte informatie biedt als antwoord op de zoekopdracht van jouw (potentiële) klant. Hierdoor is je website en daarmee je bedrijf beter te vinden op het internet.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie schrijven SEO teksten?

Bij MarketingKarwei werken verschillende soorten marketeers, waaronder echte SEO-experts. Zijn gaan voor jou aan de slag om mooie, kwalitatieve SEO teksten te schrijven. Ze kennen de spelregels van zoekmachines en weten dan ook precies welke trucjes zij moeten toepassen om jouw webpagina’s mooi te laten scoren. We schrijven deze teksten vanuit ons kantoor in Nijmegen maar doen dit ook bij jou op kantoor. Door bij jou op kantoor te werken worden we écht onderdeel van je team en kunnen we snel schakelen. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel uur je van onze werkzaamheden gebruik wil maken. Benieuwd naar onze marketeers? Neem dan eens hier een kijkje. Ben je enthousiast geworden en wil je met ons aan de slag?

SEO teksten team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?