SEO Tilburg

Vindbaar zijn voor klanten

Heb je een website, maar ben je nog niet goed vindbaar in Google? MarketingKarwei helpt je met je online zichtbaarheid door middel van SEO in Tilburg. Wij maken er een sport van om onze klanten een plekje bovenaan in Google te geven. Wanneer wij onze klanten op nummer 1 zien staan vinden wij dat gaaf, én het levert jou meer kliks en conversies op. Hoe we dat doen? Door middel van SEO in Tilburg. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het betreft de organische, ook wel gratis, vindbaarheid. Wanneer je die verbetert, word je beter gevonden in Google. Dit levert je meer websitebezoekers en meer conversies op. Alvast meer weten over wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van SEO? Klik dan hieronder.

SEO in Tilburg, wat doen jullie precies?

Voordat we met alle marketingactiviteiten aan de slag gaan pluizen we eerst jouw website tot de bodem uit. Een website is de basis voor de rest van je marketing. Des te belangrijker om deze basis perfect te hebben. We kijken naar hoe jij je pagina’s hebt ingericht qua beeld en tekst, of er actieknoppen aanwezig zijn en of alles op de juiste plek staat. Eigenlijk vragen we ons af wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden. Hierbij focussen we vooral op het verhogen van de conversie van de site. Bekijk hier wat we precies allemaal uitvoeren als we jouw website onder handen nemen. Staat de website helemaal goed en zijn we allebei tevreden? Dan is het tijd om Google tevreden te houden. MarketingKarwei zorgt ervoor dat de website aan de top in Google komt te staan. Eerst was dat met redelijke SEO kennis voor elkaar te krijgen. Maar tegenwoordig zijn de spelregels van zoekmachines aangescherpt en verandert dit bijna dagelijks. Het kost tijd om hier op de hoogte van te blijven. Onze marketeers zijn op de hoogte van alle regels van de zoekmachines en weten als geen ander hoe zij hiermee om moeten gaan. Wil je snel op nummer 1 staan? Dan adviseren wij aan de slag te gaan met betaalde vindbaarheid (SEA). Meer weten over deze beide vormen van vindbaarheid? Klik hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO in Tilburg, wie zijn jullie?

Wij nemen jouw marketing doe-werk compleet uit handen. Je zit bij ons nergens aan vast en je bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week of per maand wilt inzetten. Dan gaan wij in die uren hard aan de slag om zoveel mogelijk omzet te genereren. Geen vage contracten of abonnementen waar je nog lang aan vastzit. Dat is voor jou niet fijn, maar voor ons ook niet. Wij willen graag met klanten werken die tevreden met ons zijn. Alvast benieuwd naar onze SEO specialisten? Je kunt hieronder kennis maken.

SEO Tilburg team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?