SEO uitbesteden

WORDT BETER VINDBAAR IN ZOEKMACHINES

Wil jij jouw SEO uitbesteden? Een goede keuze! SEO staat voor Search Engine OptimizationHiermee wordt de gratis vindbaarheid bedoeld, ook wel de organische vindbaarheid genoemd. Met SEO verbeter je jouw website voor bezoekers. Dit zorgt er voor dat je hoger in de zoekmachines komt te staan. Daarnaast zorgt SEO uitbesteden ervoor dat je meer conversies uit jouw website kunt halen. Dit resulteert in meer verkoop van producten en offerte aanvragen.

Waarom zou ik SEO uitbesteden?

Omdat SEO razendsnel evolueert is het belangrijk om samen te werken met een marketeer die hier goed van op de hoogte is. Per jaar voert Google talloze updates uit. Elke update kan een grote wijziging betekenen. Daarnaast is SEO een enorm uitgebreid vakgebied geworden. Ervaring is daarom belangrijk.

Wanneer je SEO uit besteedt is de hamvraag natuurlijk: wat gaat mij dat opleveren? Kort samengevat zorgt het verbeteren van jouw SEO er voor dat je beter vindbaar bent in zoekmachines, je meer relevante websitebezoekers naar jouw website trekt en voorblijft op concurrenten.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO uitbesteden: wie pakt dit voor mij op?

MarketingKarwei bestaat uit een team van ervaren marketeers en SEO specialisten. Wij werken graag bij jou op kantoor, als jij dat wil natuurlijk. Op deze manier leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou mee mogen helpen. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

SEO uitbesteden team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?