seo utrecht

SEO Utrecht

Klanten vinden, boeien en binden

Heb jij een bedrijf gevestigd in Utrecht? Of werk je bij een bedrijf in Utrecht? Dan is de kans groot dat dit bedrijf ook een website heeft. Met deze website wil je natuurlijk zo goed mogelijk gevonden worden door (potentiële) klanten in heel Nederland. Dit kan op verschillende manieren. Een manier is SEO toepassen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het betreft de organische zoekresultaten. Wanneer je deze verbetert, trek je meer gratis websitebezoekers naar je website. Hierdoor behaal je hogere posities in Google. Wij kunnen de gratis vindbaarheid voor je verbeteren door bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie. Hierdoor stijgt de gratis vindbaarheid en vinden meer (potentiële) klanten jou in Google. De kans wordt hierdoor groter dat zij daadwerkelijk besluiten om producten of diensten bij je af te nemen. Ook word je beter vindbaar dan concurrenten. Benieuwd hoe we de SEO van jouw website in Utrecht nog meer kunnen verbeteren? Neem dan alvast contact met ons op.

marketingkarwei We werken bij jou op kantoor

marketingkarwei Meetbaar omzetverhogend

marketingkarwei Bewezen succesvol

Marketing strategie

Design, video & fotografie

Online marketing & trainingen

Hoe kan MarketingKarwei SEO in Utrecht nog meer verbeteren?

Al eerder gaven we aan dat we de SEO in kunnen verbeteren door middel van zoekmachine optimalisatie. Waar we je ook bij kunnen helpen is een zoekwoordenonderzoek. Door middel van een zoekwoordenonderzoek brengen we zoekwoorden in kaart waar jouw (potentiële) klanten veel naar zoeken of geïnteresseerd in zijn. Daarbij controleren we ook altijd de huidige positie en de concurrentie op dit zoekwoord. Als de juiste zoekwoorden bekend zijn gebruiken we deze om de SEO te verbeteren. We schrijven teksten en maken landingspagina’s. Ook bestaande landingspagina’s herschrijven we. Daarnaast optimaliseren we je website. Op die manier kunnen we (potentiële) klanten vinden, boeien en binden aan jou bedrijf.

seo utrecht
seo utrecht

Ons team

MarketingKarwei neemt marketing werkzaamheden uit handen zodat jij je vanaf nu alleen nog maar hoeft te richten op wat je echt leuk vindt. Onze kracht? We werken bij onze klanten op kantoor, alleen als zij dat willen natuurlijk. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en dus beter contact. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf ook écht goed kennen. Maandelijks bespreken we de resultaten en monitoren we de vindbaarheid. Met een simpele methode kunnen we precies meten hoeveel extra omzet je verdient hebt door ons. Wil je alvast kennis maken met ons team?

 

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Zij vertellen wat hun ervaringen zijn met onze marketeers. Hoe wij hen helpen bij het uitvoeren van de marketingplannen die al zo lang ‘op de plank’ lagen en hoe hun hele team enthousiast is geworden over de frisse werkwijze. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe?

seo utrecht