seo-utrecht

Klanten vinden, boeien en binden

Heb jij een bedrijf gevestigd in Utrecht? Dan wil jij met jouw website natuurlijk lokaal of landelijk zo goed mogelijk gevonden worden door (potentiële) klanten. Dit kan op verschillende manieren. Een van die manieren voor jouw bedrijf in Utrecht is SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het betreft de organische zoekresultaten. Wanneer je deze verbetert, trek je meer gratis websitebezoekers naar je website. Hierdoor behaal je hogere posities in Google. Wij kunnen de gratis vindbaarheid voor je verbeteren door bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie. Hierdoor stijgt de gratis vindbaarheid en vinden meer (potentiële) klanten jou in Google. Daardoor wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk besluiten om producten of diensten bij je af te nemen. Dan word je ook beter vindbaar dan concurrenten. Benieuwd hoe we de SEO Utrecht van jouw website nog meer kunnen verbeteren? Neem dan alvast contact met ons op.

SEO in Utrecht verbeteren - hoe wij dat doen

Wij gaan jouw bedrijf online beter vindbaar maken door SEO in Utrecht toe te passen. SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie, begint met een zoekwoordenonderzoek. Hiermee brengen we de belangrijkste zoekwoorden in kaart waar jouw (potentiële) klanten veel naar zoeken of geïnteresseerd in zijn. Daarbij controleren we ook altijd de huidige positie en de concurrentie op dit zoekwoord. We maken een selectie van de zoekwoorden waar de meeste kans op slagen is en gebruiken deze om jouw bedrijf in Utrecht SEO proof te maken. Hoe? Vervolgens schrijven en herschrijven jouw websiteteksten zodat de helemaal geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Daarnaast optimaliseren we je website waardoor je websitebezoekers meer gewenste acties verrichten. Op die manier halen we vinden, boeien en binden we nieuwe klanten aan jouw bedrijf.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team dat de SEO in Utrecht aanpakt

MarketingKarwei neemt marketing werkzaamheden uit handen zodat jij je vanaf nu alleen nog maar hoeft te richten op wat je echt leuk vindt. Je hoeft zelf dus niks te doen aan je SEO in Utrecht. Onze kracht? We werken bij onze klanten op kantoor, alleen als zij dat willen natuurlijk, want dit zorgt voor korte communicatielijnen en dus beter contact. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf ook écht goed kennen. Maandelijks bespreken we de resultaten en monitoren we de vindbaarheid. Met een simpele methode kunnen we precies meten hoeveel extra omzet je verdient hebt door ons. Wil je alvast kennis maken met ons team?

seo-utrecht-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?