SEO verbeteren

Seo verbeteren

Klanten vinden, boeien en binden

Als jouw website er tip top uitziet wil je natuurlijk wel dat deze online goed wordt gevonden. Heb jij zelf geen tijd om de vindbaarheid te verbeteren? Of weet je simpelweg niet hoe je dit moet doen? MarketingKarwei staat klaar om je met deze tijdrovende klus te helpen. SEO verbeteren, ofwel search engine optimization is het onderdeel van zoekmachine marketing gebaseerd op gratis vindbaarheid. Wanneer je SEO verbetert, komt jouw website hoger te staan in zoekmachines, zoals Google. Bestaande en potentiële klanten vinden jouw website sneller, waardoor je zichtbaar meer omzet uit jouw website haalt. Ben je benieuwd hoe goed jouw SEO momenteel is?

marketingkarwei We werken bij jou op kantoor

marketingkarwei Meetbaar omzetverhogend

marketingkarwei Bewezen succesvol

SEO verbeteren

Marketing strategie

SEO verbeteren

Design, video & fotografie

SEO verbeteren

Online marketing & trainingen

SEO verbeteren, hoe doe je dat?

Maar hoe zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online goed gevonden wordt? Wij gaan direct aan de slag met de optimalisatie van de zoekmachines. We gaan de SEO verbeteren, Search Engine Optimization. SEO is een onderdeel van zoekmachine marketing. Door middel van SEO zorg je ervoor dat zoekmachines jouw website direct herkennen. Hoe je dit voor elkaar krijgt? We schrijven teksten met belangrijke zoekwoorden, stellen blogs en nieuwsberichten op over belangrijke onderwerpen en schrijven over de ontwikkelingen van jouw bedrijf. Hiervoor bepalen we eerst wat de belangrijkste zoekwoorden zijn. Weet jij waar jouw websitebezoekers op zoeken én hoe ze op jouw website terecht komen? Dat gaan wij voor je uitzoeken zodat we optimaal  (potentiële) klanten kunnen bereiken.

SEO verbeteren
MarketingKarwei team

Hoe wij SEO verbeteren?

MarketingKarwei gaat niet zomaar aan de slag met SEO verbeteren. We gaan voor resultaat, hoe we dat bereiken? We werken graag bij onze klanten op kantoor. Dit zorgt ervoor dat de communicatielijnen kort zijn en op deze manier leren we jouw bedrijf écht goed kennen. Hierdoor kunnen we content maken die helemaal aansluit bij de visie en het DNA van het bedrijf. En nee, je bedrijf hoeft niet gevestigd te zijn in Nijmegen. Wij komen gewoon naar je toe. Jij bepaalt hoe veel uur, dus geen onverwachte kosten. Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Zij vertellen wat hun ervaringen zijn met onze marketeers. Hoe wij hen helpen bij het uitvoeren van de marketingplannen die al zo lang ‘op de plank’ lagen en hoe hun hele team enthousiast is geworden over de frisse werkwijze. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe?

referenties