SEO verbeteren

KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN

Jij wilt natuurlijk dat jouw website online goed gevonden wordt. Het liefst natuurlijk gratis. Dit kan op een manier: SEO verbeteren. Dit proces kost echter tijd. Heb jij zelf geen tijd om de vindbaarheid te verbeteren? Of weet je simpelweg niet hoe je dit moet doen? MarketingKarwei staat klaar om je met deze tijdrovende klus te helpen.

SEO verbeteren staat voor search engine optimization. Dit is het onderdeel van zoekmachine marketing dat inspeelt op gratis vindbaarheid. Wanneer je jouw SEO verbetert, komt je website hoger te staan in zoekmachines zoals Google. Bestaande en potentiële klanten vinden jouw website sneller, waardoor je zichtbaar meer omzet uit jouw website haalt. Ben je benieuwd hoe wij jouw SEO verbeteren? Lees dan verder.

SEO verbeteren? Hoe wij het doen!

Hoe zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online goed gevonden wordt? Wij gaan direct de SEO verbeteren. SEO is een onderdeel van zoekmachine marketing. Door middel van SEO zorg je ervoor dat zoekmachines jouw website direct herkennen. Maar hoe krijgen wij dit exact voor elkaar?

Er zijn verschillende manieren van SEO verbeteren. Een essentieel onderdeel van SEO verbeteren is het schrijven van teksten. Voordat deze teksten geschreven kunnen worden moet het duidelijk zijn waar jouw doelgroep naar opzoek is. Zodat we optimaal (potentiële) klanten kunnen bereiken. Dit kan door middel van een zoekwoordenonderzoek. Nadat het duidelijk is wat de belangrijkste zoekwoorden zijn beginnen we met het schrijven van teksten met belangrijke zoekwoorden. Ook stellen we blogs en nieuwsberichten op over belangrijke onderwerpen en schrijven we over de ontwikkelingen van jouw bedrijf. Wil je meer weten over onze werkzaamheden omtrent SEO verbeteren? Neem dan hier contact met ons op.

 

"Door MarketingKarwei zijn we beter zichtbaar op Google en kunnen we onze klanten nog beter helpen!"

Projecten

Wie gaan jouw SEO verbeteren?

Bij MarketingKarwei gaan wij niet zomaar aan de slag met SEO verbeteren. Ons bedrijf bestaat uit een dynamische mix van enthousiaste marketeers. Wij geloven dat we het bedrijf van de klant pas echt goed leren kennen als we bij jou op locatie werken. Door op locatie te werken worden we écht onderdeel van het team, waardoor we erachter komen wie jullie echt zijn. Hierdoor kunnen we jouw SEO verbeteren met content die helemaal aansluit bij de visie en het DNA van het bedrijf. Je bedrijf hoeft dus niet in Nijmegen gevestigd te zijn. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je ons wil inzetten. Dus geen onverwachte kosten en zichtbaar resultaat. Daarnaast bepalen jullie zelf waarvoor je ons in wil zetten. Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan.

SEO verbeteren team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?