SEO Webshop

Laat klanten jou vinden

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat de SEO voor jouw webshop kan verbeteren? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres! Onze SEO toppers staan voor jou klaar om te helpen bij het SEO-proof maken van jouw website. SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands wordt dit ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Simpelweg zorgt SEO ervoor dat door de juiste technieken te gebruiken, jouw website beter op Google te vinden is. Zo is jouw webshop dus ook beter te vinden voor klanten! Benieuwd naar MarketingKarwei?

SEO voor jouw webshop: hoe werkt het?

MarketingKarwei helpt jou met het optimaliseren van jouw website door middel van SEO. Door een zoekwoordenonderzoek uit te voeren zien wij op welke termen jouw klanten zoeken. Door content voor jouw website te maken die aansluit op deze termen, trekken wij meer klanten naar jouw webshop toe. Zo vergroten wij je gratis online vindbaarheid! Als je eenmaal klanten naar jouw webshop hebt getrokken, is het ook belangrijk dat klanten op jouw website blijven. Dit kunnen wij realiseren door website optimalisatie. Door jouw website en webshop te optimaliseren, zorgen we ervoor dat de website er aantrekkelijk uit ziet en makkelijk te navigeren is. Een gebruiksvriendelijke webshop zorgt voor meer ondernemende acties bij jouw bezoekers, zoals een aankoop! Zo zorgen we voor organische groei voor jouw webshop.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen de SEO voor mijn webshop?

MarketingKarwei is een fris en enthousiast marketingbedrijf, gevestigd in Nijmegen. Onze marketeers werken echter door het hele land en het liefst bij jou op kantoor! Door bij jou op kantoor te werken worden we echt onderdeel van jouw team. Klantcontact vinden wij dus erg belangrijk! Onze marketeers gaan enthousiast voor jou aan de slag, zodat jij jouw tijd kan besteden aan de dingen die jij het liefste doet. Jij bepaalt dan ook wanneer en hoeveel uur je ons wil inzetten. Benieuwd naar welke diensten MarketingKarwei nog meer te bieden heeft? Bekijk dan hier al onze diensten. Liever direct met ons aan de slag?

SEO Webshop team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?