seo-utrecht

VERBETER JE GRATIS ONLINE VINDBAARHEID

Heb je een prachtige website, maar wordt deze niet goed bezocht? Weet je ook niet hoe je meer bezoekers naar je site kan trekken? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres, want wij gaan dit voor je oplossen. Waarschijnlijk sta je niet hoog in online zoekmachines. Maar dit is wel noodzakelijk als je gevonden wil worden. Slechts een enkeling kijkt namelijk verder dan de tweede pagina op Google. Maar hoe verbeter je dan deze online vindbaarheid? Dat doe je met behulp van SEO. SEO betekent Search Engine Optimization. Simpel gezegd is dit het gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Door SEO op een juiste manier in te zetten voor jouw bedrijf in Zaandam, zorgen wij ervoor dat jij hoger komt de staan in de zoekmachines. Hoe we dit precies doen? Dat leggen we je hieronder uit. 

SEO Zaandam: hoe doet MarketingKarwei dat?

Het voordeel van SEO is dat je Google niks hoeft te betalen. Doordat we je website strategisch inrichten  kom jij hoger te staan in de zoekmachines. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Wanneer we voor jouw bedrijf de SEO in Zaandam gaan verzorgen beginnen we met een zoekwoordenonderzoek. Zo komen we erachter op welke woorden jij nu al gevonden wordt, op welke woorden jouw (potentiële) klanten zoeken en welke zoekwoorden jconcurrenten gebruiken. Daardoor krijgen we een mooie lijst van relevante woorden die we gaan inzetten voor jouw SEO. Vervolgens verwerken we deze woorden in je huidige teksten en schrijven nieuwe pagina’s.

Maar SEO gaat niet alleen over zoekwoorden en teksten, het gaat ook over de gebruiksvriendelijkheid en de lay-out van je website. Hier kijken we bij MarketingKarwei natuurlijk ook naar. Onze technische marketeers checken bijvoorbeeld de achterkant van je site, terwijl onze creatievelingen de mooiste designs voor de voorkant ontwerpen. Omdat SEO een tijdrovend proces is nemen wij dit graag voor je uit handen. Zodat jij je kan jij focussen op wat je écht leuk vindt: ondernemen! 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Zaandam: wie gaan je helpen?

MarketingKarwei is een energiek en ambitieus bedrijf. Dit is ook terug te zien aan ons hardwerkende team: kijk ze hiernaast eens stralen. Wil je ze beter leren kennen? Lees dan eens de persoonlijke verhalen op onze teampagina. Wij werken bij jou op kantoor, want zo komen we achter de échte identiteit van jouw organisatie. Zie ons als je extra marketingmedewerker die jou helpt met groeien. Wil je ook SEO hulp, maar zit jouw bedrijf niet in Zaandam of omgeving? Dat is helemaal geen probleem. Wij zijn gevestigd in Utrecht en Nijmegen, maar we reizen door het hele land om onze klanten te helpen groeien.  

Wil jij samen met ons klanten vinden, boeien en aan jouw bedrijf binden? 

seo-utrecht-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?