seo-utrecht

VERBETER JE GRATIS ONLINE VINDBAARHEID

Heb je een prachtige website, maar wordt deze niet goed bezocht? Weet je ook niet hoe je meer bezoekers naar je site kan trekken? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres, want wij gaan dit voor je oplossen. Waarschijnlijk sta je niet hoog in online zoekmachines. Maar dit is wel noodzakelijk als je gevonden wil worden. Slechts een enkeling kijkt namelijk verder dan de tweede pagina op Google. Maar hoe verbeter je dan deze online vindbaarheid? Dat doe je met behulp van SEO. SEO betekent Search Engine Optimization. Simpel gezegd is dit het gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Door SEO op een juiste manier in te zetten voor jouw bedrijf in Zaandam, zorgen wij ervoor dat jij hoger komt de staan in de zoekmachines. Hoe we dit precies doen? Dat leggen we je hieronder uit. 

SEO Zaandam: hoe doet MarketingKarwei dat?

Het voordeel van SEO is dat je Google niks hoeft te betalen. Doordat we je website strategisch inrichten  kom jij hoger te staan in de zoekmachines. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Wanneer we voor jouw bedrijf de SEO in Zaandam gaan verzorgen beginnen we met een zoekwoordenonderzoek. Zo komen we erachter op welke woorden jij nu al gevonden wordt, op welke woorden jouw (potentiële) klanten zoeken en welke zoekwoorden jconcurrenten gebruiken. Daardoor krijgen we een mooie lijst van relevante woorden die we gaan inzetten voor jouw SEO. Vervolgens verwerken we deze woorden in je huidige teksten en schrijven nieuwe pagina’s.

Maar SEO gaat niet alleen over zoekwoorden en teksten, het gaat ook over de gebruiksvriendelijkheid en de lay-out van je website. Hier kijken we bij MarketingKarwei natuurlijk ook naar. Onze technische marketeers checken bijvoorbeeld de achterkant van je site, terwijl onze creatievelingen de mooiste designs voor de voorkant ontwerpen. Omdat SEO een tijdrovend proces is nemen wij dit graag voor je uit handen. Zodat jij je kan jij focussen op wat je écht leuk vindt: ondernemen! 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Zaandam: wie gaan je helpen?

MarketingKarwei is een energiek en ambitieus bedrijf. Dit is ook terug te zien aan ons hardwerkende team: kijk ze hiernaast eens stralen. Wil je ze beter leren kennen? Lees dan eens de persoonlijke verhalen op onze teampagina. Wij werken bij jou op kantoor, want zo komen we achter de échte identiteit van jouw organisatie. Zie ons als je extra marketingmedewerker die jou helpt met groeien. Wil je ook SEO hulp, maar zit jouw bedrijf niet in Zaandam of omgeving? Dat is helemaal geen probleem. Wij zijn gevestigd in Utrecht en Nijmegen, maar we reizen door het hele land om onze klanten te helpen groeien.  

Wil jij samen met ons klanten vinden, boeien en aan jouw bedrijf binden? 

seo-utrecht-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?