SEO Zwolle

SEO Zwolle: Heb je hulp nodig bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw digitale winkel? MarketingKarwei is hét team die jou helpt bij gratis en betaalde vindbaarheid. We willen wedstrijdjes winnen en hebben maar één doel: jouw marketingkanalen zo effectief mogelijk inzetten. Samen gaan we voor meetbaar meer omzet. Naast het verhogen van de vindbaarheid zetten we nog 4 andere marketingkanalen in om jou te helpen bij het genereren van meer omzet. 

SEO Zwolle

Ons frisse team kun je in Nijmegen vinden. Natuurlijk werken we ook bij onze klanten op het kantoor. Op deze manier zorgen we voor een optimale communicatie tussen ons team en onze klanten. Lees hieronder onze 5 activiteiten!

Onze unieke werkwijze

Groothandel marketing

Meetbaar omzetverhogend

Werken bij jou op kantoor

WEB

OPTIMALISATIE

 

Website optimalisatie

SEO Zwolle: om te zorgen dat jouw handelsonderneming beter vindbaar wordt in de zoekmachine Google, zorgen we eerst dat jouw website en/webshop er op en top uitziet. Bij het optimaliseren van jouw website en/of webshop kijken we vooral naar de gebruiksvriendelijkheid ervan. We kijken naar onderdelen als: lay-out, navigatie, actieknoppen, product en/of dienstomschrijvingen, referenties, contactformulieren en jouw doel. Als de gebruiksvriendelijkheid van jouw website optimaal is, zullen jouw bezoekers ook daadwerkelijk tot actie overgaan. Klik hier voor meer informatie over website optimalisatie!

ZOEKMACHINE

MARKETING

Zoekmachine optimalisatie

Het vindbaar maken van jouw digitale winkel in de zoekmachine Google is geen eenvoudige klus. Hoe zorg je er nu voor dat je bovenaan komt te staan en niet al te veel hoeft te betalen? Onze frisse marketeers helpen jou bij het vindbaar maken van jouw website en/of webshop en zorgen ervoor dat je écht meetbaar meer omzet genereert. Het vindbaar maken kun je via twee manieren doen. Met SEO (gratis vindbaarheid) voeg je meer content toe aan je website door te schrijven over relevante zoekwoorden. Met SEA (betaalde vindbaarheid) adverteer je op relevante zoekwoorden. Door content toe te voegen waar Google blij van wordt, zullen er meer bezoekers op jouw website komen en zal je conversie stijgen. Klik hier en lees hoe wij er voor zorgen dat je online meer omzet genereert. 

SOCIAL

MEDIA

 

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een vorm van marketing die je waarschijnlijk wel kent. Maar werkt het nu echt? En hoe kan ik meer omzet genereren uit social media? Facebook en LinkedIn zijn prima platformen om gericht te schieten op jouw doelgroep. Het voordeel van deze platformen is dat je kunt werken met verschillende soorten berichten en jouw resultaten eenvoudig kunt meten in de statistieken. Het is gebruiksvriendelijk en je hebt een duidelijk overzicht van jouw volgers. Het actueel en origineel blijven kost tijd en energie. Onze gemotiveerde marketeer helpen je hierbij. We nemen jouw social media doe-werk uit handen en zorgen dat je meer omzet haalt uit deze kanalen. Inzet van social media verhoogt ook de vindbaarheid van jouw handelsorganisatie. Klik hier voor meer informatie!

E-MAIL

MARKETING

E-mail marketing 

Heb je hulp nodig bij effectieve e-mail campagnes? MarketingKarwei is gespecialiseerd in het schrijven en versturen van berichten die niet direct in de prullenbak belanden. Het heeft tijd nodig, maar door consequent om te gaan met jouw doel en doelgroep kun je meer omzet genereren met E-mail Marketing. We helpen je bij het bedenken van interessante berichten, we bepalen samen met jou de doelgroep en het doel. Daarnaast brengen we structuur aan in je campagne en maken we het meetbaar. Op deze manier kun je exact meten wat wel werkt en wat niet werkt. Lees hier meer over effectieve e-mail campagnes!

SALES

 

 

Sales

Ook nemen we jouw sales doe-werk uit handen! Onze gemotiveerde verkopers gaan voor het beste resultaat. We bedenken samen een goede pitch en ondersteunen bijvoorbeeld jouw accountmanagers bij het verkrijgen van meer afspraken. Heb je nog een lijst met offertes die nagebeld moeten worden? Geen probleem. Doen wij voor je! Lees hier hoe wij onze sales activiteiten bij jou uit handen nemen en meer omzet genereren terwijl jij je gewoon bezig kunt houden met het werk waar jij gelukkig van wordt!

Tarieven MarketingKarwei

Bij MarketingKarwei hebben we maar één tarief. Contracten en abonnementen kennen we niet bij MarketingKarwei. Dát vinden wij zelf ook niet fijn! Jij mag geheel bepalen hoeveel uur en voor welke marketingactiviteiten je ons nodig hebt. Dit maakt het werk wat we voor jou doen effectief. We zijn flexibel inzetbaar van 1 tot 40 uur per week. Bereken hieronder wat het kost om jouw marketingactiviteiten uit te besteden!

Onze ploeg

MarketingKarwei is een team met frisse en gemotiveerde marketeers die gespecialiseerd zijn in het behalen van meetbaar meer omzet door bestaande marketingkanalen effectief in te zetten. Met een afgeronde hbo of universitaire opleiding gaat onze ploeg voor écht resultaat. Wil je een keer kennismaken met ons? Leuk! Neem gerust contact met ons op. We komen dan bij jou langs in Zwolle om te sparren over jouw marketingactiviteiten.

Klanten MarketingKarwei

Voor onze klanten behalen we al meetbaar meer omzet. Wil jij weten wat hun mening is over onze werkwijze? Kijk dan bij onze referenties! Samen gaan we voor méér omzet!

SAMEN UW OMZET VERHOGEN? GA DE UITDAGING MET ONS AAN!

ADRES

Molenveldlaan 130

Postcode

6523 RN Nijmegen

Telefoonnummer

0800-4444884

E-mail

info@marketingkarwei.nl