seo-zwolle

SEO Zwolle

Heeft jouw bedrijf hulp nodig met het verbeteren van de online vindbaarheid? MarketingKarwei helpt jou! Door middel van Search Engine Optimization, kortweg SEO, gaan we aan de slag om jouw positie in Google te laten stijgen. SEO is zoekmachine optimalisatie en is een manier om je online vindbaarheid gratis te vergroten. Door eerst een zoekwoordenonderzoek uit te voeren kijken wij naar hoe jouw bezoekers zoeken. Zo weten wij waarmee we deze bezoekers het beste kunnen bereiken. We helpen jouw online vindbaarheid te verbeteren door onder andere:

  • Zoekwoordenonderzoek te doen
  • Nieuwe websitepagina’s te creëren
  • Sterke titels te schrijven
  • Korte paginabeschrijving voor Google op te stellen helpen
  • Technische achterkant van je website aan te pakken

Dit is slecht het topje van de ijsberg en we doen nog veel meer. Alvast benieuwd naar je huidige SEO niveau?

SEO Zwolle: Hoe gaat MarketingKarwei ter werk?

Door goede SEO toe te passen zorgen we ervoor dat klanten jouw website makkelijker zullen vinden. We vinden het dan ook belangrijk dat wanneer klanten jouw website gevonden hebben, er ook op blijven. Door je website te optimaliseren zorgen we ervoor dat deze zeer gebruiksvriendelijk wordt. Hoe gebruiksvriendelijker je website is, hoe sneller jouw bezoekers actie zullen ondernemen! Daarnaast is het belangrijk dat de website ook genoeg inhoud heeft. Deze inhoud kan bestaan uit teksten, blogposts, bedrijfsfotografie en designs. Ook hierbij kan MarketingKarwei jou helpen. Neem eens een kijkje op onze dienstenpagina om te zien wat onze marketeers voor jou kunnen betekenen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen er SEO in Zwolle?

MarketingKarwei is een marketingbedrijf dat zich in Nijmegen bevindt. Onze marketeers werken echter door het hele land, het liefst bij jou op kantoor! Zo werken wij onder andere voor klanten in Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. Op deze manier worden we écht onderdeel van jouw team. Onze marketeers zijn altijd enthousiast om voor jou aan de slag te gaan, zodat jij je kan focussen op het werk waar je zelf blij van wordt. Het is dan ook mogelijk om zelf te bepalen hoeveel uur jij ons per week in wilt zetten.

Ben je benieuwd geworden naar wat onze marketeers voor jou kunnen betekenen? Of ben je er al zeker van dat jij SEO wilt gaan doorvoeren op jouw website? Neem dan contact met ons op!

seo-utrecht-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?