seo-zwolle

SEO Zwolle

Heeft jouw bedrijf hulp nodig met het verbeteren van de online vindbaarheid? MarketingKarwei helpt jou! Door middel van Search Engine Optimization, kortweg SEO, gaan we aan de slag om jouw positie in Google te laten stijgen. SEO is zoekmachine optimalisatie en is een manier om je online vindbaarheid gratis te vergroten. Door eerst een zoekwoordenonderzoek uit te voeren kijken wij naar hoe jouw bezoekers zoeken. Zo weten wij waarmee we deze bezoekers het beste kunnen bereiken. We helpen jouw online vindbaarheid te verbeteren door onder andere:

  • Zoekwoordenonderzoek te doen
  • Nieuwe websitepagina’s te creëren
  • Sterke titels te schrijven
  • Korte paginabeschrijving voor Google op te stellen helpen
  • Technische achterkant van je website aan te pakken

Dit is slecht het topje van de ijsberg en we doen nog veel meer. Alvast benieuwd naar je huidige SEO niveau?

SEO Zwolle: Hoe gaat MarketingKarwei ter werk?

Door goede SEO toe te passen zorgen we ervoor dat klanten jouw website makkelijker zullen vinden. We vinden het dan ook belangrijk dat wanneer klanten jouw website gevonden hebben, er ook op blijven. Door je website te optimaliseren zorgen we ervoor dat deze zeer gebruiksvriendelijk wordt. Hoe gebruiksvriendelijker je website is, hoe sneller jouw bezoekers actie zullen ondernemen! Daarnaast is het belangrijk dat de website ook genoeg inhoud heeft. Deze inhoud kan bestaan uit teksten, blogposts, bedrijfsfotografie en designs. Ook hierbij kan MarketingKarwei jou helpen. Neem eens een kijkje op onze dienstenpagina om te zien wat onze marketeers voor jou kunnen betekenen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen er SEO in Zwolle?

MarketingKarwei is een marketingbedrijf dat zich in Nijmegen bevindt. Onze marketeers werken echter door het hele land, het liefst bij jou op kantoor! Zo werken wij onder andere voor klanten in Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. Op deze manier worden we écht onderdeel van jouw team. Onze marketeers zijn altijd enthousiast om voor jou aan de slag te gaan, zodat jij je kan focussen op het werk waar je zelf blij van wordt. Het is dan ook mogelijk om zelf te bepalen hoeveel uur jij ons per week in wilt zetten.

Ben je benieuwd geworden naar wat onze marketeers voor jou kunnen betekenen? Of ben je er al zeker van dat jij SEO wilt gaan doorvoeren op jouw website? Neem dan contact met ons op!

seo-utrecht-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?