Social media adverteren

Vergroot je bereik met effectief social media adverteren

Social media adverteren is tegenwoordig een essentieel onderdeel van moderne marketingstrategieën. Platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn worden benut om jouw merk impact te laten maken. Social media adverteren geeft je de kans om je doelgroep op een persoonlijke en betrokken manier te bereiken. Of het nu gaat om het vergroten van je merkbekendheid, het genereren van leads of stimuleren van conversies: adverteren op social geeft jouw de mogelijkheid nóg verder te groeien.

  • Onze social media strategie is afgestemd op jouw doelstellingen
  • We matchen het juiste platform met jouw doelgroep
  • Creatieve en boeiende advertenties op maat
  • Bereik je doelgroep met de uitgebreide targetingopties

MarketingKarwei is onder andere gespecialiseerd in

Voordelen van social media adverteren

1. Gericht bereik

Bereik precies de juiste mensen met strategisch geplaatste advertenties geschikt voor jouw doelgroep

2. Verhoogde merkbekendheid

Zet je merk in de schijnwerpers en laat het opvallen

3. Datagebaseerde keuzes

Op basis van de uitgebreide statistieken optimaliseren we de campagnes

Onze social ads experts

Daniëlla Meijer

Daniëlla Meijer

Daphne Eskes

Daphne Eskes

Lucet Tuithof

Lucet Tuithof

Waarom is adverteren via social media belangrijk voor jouw bedrijf?

Social media adverteren is essentieel voor jouw bedrijf omdat het je in staat stelt om op een directe en persoonlijke manier met jouw doelgroep in contact te komen. Zowel voor B2B als B2C doelgroepen biedt social media adverteren namelijk mooie kansen. Denk hierbij aan het vergroten van je online zichtbaarheid, het opbouwen van je merkbekendheid en loyaliteit, én natuurlijk het stimuleren van conversies. Door gebruik te maken van effectieve social media advertenties blijf je jouw concurrenten een stap voor en groeit jouw online aanwezigheid.

Onze werkwijze

Stap 1

Doelstelling bepalen: Samen stellen we je doelstellingen op. Wil je leads genereren, je merkbekendheid vergroten, of iets anders?

Stap 2

Doelgroep en platform bepalen: Je doelgroep selecteren we nauwkeurig en kiezen hierbij het beste platform.

Stap 3

Campagnes opzetten en advertenties maken: We creëren creatieve content met pakkende teksten, afbeeldingen of video's en de juiste call-to-action.

Stap 4

Resultaten meten en optimaliseren: Door gegevens te analyseren optimaliseren we de campagnes voor betere resultaten.

Social media adverteren

Meer leren over social media adverteren?

Social media adverteren is het strategisch plaatsen van advertenties op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn om je doelgroep te bereiken en betrokkenheid te vergroten. Het biedt een krachtig middel om je boodschap effectief over te brengen en je bedrijfsdoelen te ondersteunen.

Is het adverteren op social media iets wat je zelf wil oppakken? Met een social media adverteren training leren we jou hoe je hier zelf mee aan de slag kan.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw bedrijf beter vindbaar maken. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze aanpak met social media adverteren. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Social Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!