social media bureau amsterdam

SAMEN VERTELLEN WE JOUW VERHAAL

Ben je op zoek naar een social media bureau in Amsterdam? Bij MarketingKarwei vind je social media experts die als geen ander weten hoe ze je ambities waar kunnen maken. We merken dat veel klanten mooie plannen klaar hebben liggen, maar simpelweg geen tijd hebben om er iets mee te doen. Met onze expertise en inspanning zorgen we ervoor dat je niet alleen aanwezig bent op social media, maar ook boven de competitie uitspringt 

De aanpak van social media bureau Amsterdam

Om te beginnen kijken we naar wat er al staat. Alle huidige social media kanalen worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Daarna gaan we rond de tafel om een social media planning uit te werken. Zo vormen we een beter idee van welke kanalen het beste ingezet kunnen worden. Vanaf daar zorgen wij ervoor dat je je niet meer bezig hoeft te houden met de social media en kan focussen op andere zaken. We leveren maatwerk en zullen Facebook, Instagram en LinkedIn of andere kanalen die we inzetten bijhouden en blijven verbeteren om zo veel mogelijk zichtbaarheid en conversies op te leveren. Mochten er marketing medewerkers al in dienst zijn bij jouw bedrijf, geven wij ook trainingen zodat zij zo veel mogelijk zelf op kunnen pakken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team van social media bureau Amsterdam

Het MarketingKarwei team bestaat uit frisse en enthousiaste HBO of WO opgeleide marketeers. Onze social media specialisten weten precies hoe jouw kanalen het beste ingezet kunnen worden. We zijn gebaseerd in Nijmegen en Amsterdam maar werken graag bij jou op kantoor. Zo krijgen we een beter gevoel voor het bedrijf en worden we echt onderdeel van jouw team. Met korte communicatielijnen en een duidelijk gevoel voor de identiteit van je bedrijf zullen jouw social media kanalen een meetbare groei doorgaan. Niet alleen werken we bij jou op kantoor, jij bepaalt wanneer en hoe vaak. Zo zijn er geen onverwachte kosten. Ben jij ook enthousiast geworden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Online Marketing Amsterdam Ons Team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over social media

facebook customer journey
5 min | 
17 feb 2022

Hoe pas je jouw Facebook advertenties aan de Customer Journey aan?

In deze blog leggen we je uit wat de verschillende fases van de Customer Journey inhouden en hoe je jouw Facebook advertenties aan kunt passen.

leads warm maken facebook
5 min | 
15 dec 2021

Jouw potentiële klanten warm maken via Facebook advertenties

Ben je op zoek naar kanalen via waar je jouw potentiële klanten warm kunt maken? Dan zul je misschien niet meteen aan Facebook advertenties denken.

effectieve LinkedIn campagne
5 min | 
3 jun 2021

4 tips voor een effectieve LinkedIn campagne

LinkedIn is een krachtig platform om in te zetten voor zakelijke doeleinden. Zeker voor B2B-bedrijven.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?