SAMEN VERTELLEN WE JOUW VERHAAL

Op zoek naar een social media bureau in Nijmegen? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij helpen jou met social media! Veel bedrijven hebben gave plannen liggen voor social media maar kunnen de tijd en creativiteit niet vinden om het ook daadwerkelijk uit te voeren. Onze social media experts weten als geen ander hoe ze deze plannen kunnen uitvoeren. Zij weten hoe je de verschillende kanalen het beste kunt inzetten en zorgen ervoor dat je structureel aanwezig bent op social media. Door middel van creatieve content laten ze het gezicht achter je bedrijf zien. Hierdoor creëer je meer interactie met (potentiële) klanten.

De aanpak van social media bureau Nijmegen

Allereerst gaan we kijken naar de huidige social media pagina’s en zorgen we ervoor dat deze geoptimaliseerd worden. Daarna gaan we samen onderwerpen bedenken en maken we een social media planning. Zo bepalen we bijvoorbeeld welke kanalen je het beste kunt inzetten. Of het nu gaat om Instagram, Facebook, Pinterest, YouTube of Twitter, wij helpen je meer omzet uit deze kanalen te halen. We maken een effectieve kalender die ervoor zorgt dat je structureel aanwezig bent op deze kanalen. Dit verhoogt de vindbaarheid en de naamsbekendheid. Zodra de planning is gemaakt regelen wij ook de uitvoering. In de tussentijd houden we de resultaten bij zodat we snel kunnen schakelen. Waardoor we meetbaar maken, hoeveel extra omzet er binnen is gekomen met behulp van social media.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team van social media bureau Nijmegen

Ons team bestaat uit enthousiaste marketeers met allemaal een afgeronde HBO of universitaire opleiding. Onder ons hebben wij verschillende social media specialisten, die precies weten hoe de social media kanalen ingezet kunnen worden. We houden van korte communicatielijnen, daardoor werken we het liefste bij jou op kantoor. Hierdoor leren we het team en het bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons de identiteit van het bedrijf uit te stralen in de social media berichten. Jij bepaalt zelf waarvoor en hoeveel uur je ons inzet. Dus geen onverwachte kosten en meetbaar meer omzet. Wil jij meer uit jouw social media halen? Laten we dan eens een kopje koffie drinken.

Social media bureau Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over social media

Blog buitendienst LinkedIn
4 min | 
13 jan 2021

Je buitendienst alleen maar onderweg via LinkedIn afspraken – kan dat?

LinkedIn groeit hard in Nederland. Inmiddels maken zo’n 7 miljoen Nederlanders gebruik van LinkedIn. De manier waarop mensen LinkedIn gebruiken, verschilt behoorlijk…

social media trends 2020
5 min | 
11 dec 2019

7 social media (marketing) trends voor 2020

Het einde van het jaar is in zicht en wij willen alvast met jullie vooruitkijken naar het volgende jaar. Wat zijn de social media trends voor 2020?

adverteren op pinterest
4 min | 
10 jul 2019

Nieuw! 6 voordelen van adverteren op Pinterest

Adverteren op social media, veel bedrijven maken er gebruik van om hun producten of diensten te promoten. Denk hierbij aan advertenties op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?