HET VERTELLEN VAN JE VERHAAL

Een business runnen én social media marketing goed oppakken, is bijna niet te doen. Het is niet gek dat je eraan denkt om social media marketing uit te besteden. Wij merken dat klanten de mooiste plannen hebben klaarliggen, maar simpelweg geen tijd hebben om het zelf te doen. Zonde! Wij zorgen ervoor dat social media niet meer vergeten wordt en gevuld wordt met creatieve en verrassende berichten.

 Hierbij zetten we een mix van social mediakanalen in zoals Facebook, Instagram en LinkedIn en laten de data beslissen wat het beste werkt. Ontdek hoe onze marketeers grote en kleine merken helpen met groeien. Jij kent je bedrijf, wij weten hoe we de vertaalslag naar online moeten maken. Klinkt als een perfecte match! 

0 frisse marketeers
0 klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 mooie opdrachtgevers

Gericht schieten op je doelgroep

Met social media kan je, naast het plaatsen van gratis berichten, ook kiezen voor betaald adverteren. Zo kan je nog gerichter schieten op je doelgroep. Met name een slimme remarketing campagne werkt super effectief. Met remarketing bereik je mensen die je website al een keer hebben bezocht. Door te blijven testen wat het beste werkt, spotten we snel nieuwe marketingkansen. Het voordeel van remarketing en adverteren? Je kiest een specifieke doelgroep, bepaalt zelf het budget én achteraf weet je wat elke euro heeft opgeleverd. 

Klanten binden via social media

Jouw doel wordt ons doel en andersom: meer klanten uit internet halen. Benieuwd naar wat ons anders maakt? We werken bij jou op kantoor. Zo houden we de communicatielijnen kort en leren wij het bedrijf écht kennen. Op deze manier zijn we op de hoogte van wat er speelt en kunnen we online een goed beeld van je bedrijf neerzetten. Welke kanalen we inzetten, dat bepaal je helemaal zelf. En jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons hiervoor in wilt zetten. Klinkt goed toch? Dan rekenen we ook meteen voor je uit hoeveel omzet dit voor het bedrijf op heeft geleverd. Wil je structureel aanwezig zijn op social media? 

Social media marketing

Haal jij al genoeg klanten uit social media?

Alles over social media marketing

effectieve LinkedIn campagne
5 min | 
3 jun 2021

4 tips voor een effectieve LinkedIn campagne

LinkedIn is een krachtig platform om in te zetten voor zakelijke doeleinden. Zeker voor B2B-bedrijven.

Blog buitendienst LinkedIn
4 min | 
13 jan 2021

Je buitendienst alleen maar onderweg via LinkedIn afspraken – kan dat?

LinkedIn groeit hard in Nederland. Inmiddels maken zo’n 7 miljoen Nederlanders gebruik van LinkedIn. De manier waarop mensen LinkedIn gebruiken, verschilt behoorlijk…

social media trends 2020
5 min | 
11 dec 2019

7 social media (marketing) trends voor 2020

Het einde van het jaar is in zicht en wij willen alvast met jullie vooruitkijken naar het volgende jaar. Wat zijn de social media trends voor 2020?