Social media marketing

Het vertellen van je verhaal

Een business runnen én social media marketing goed oppakken, is bijna niet te doen. Het is niet gek dat je eraan denkt om social media marketing uit te besteden. Wij merken dat klanten de mooiste plannen hebben klaarliggen, maar simpelweg geen tijd hebben om het zelf te doen. Zonde! Wij zorgen ervoor dat social media niet meer vergeten wordt en gevuld wordt met creatieve en verrassende berichten.

 Hierbij zetten we een mix van social mediakanalen in zoals Facebook, Instagram en LinkedIn en laten de data beslissen wat het beste werkt. Ontdek hoe onze marketeers grote en kleine merken helpen met groeien. Jij kent je bedrijf, wij weten hoe we de vertaalslag naar online moeten maken. Klinkt als een perfecte match! 

0 frisse marketeers
0 klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 mooie opdrachtgevers

Gericht schieten op je doelgroep

Met social media kan je, naast het plaatsen van gratis berichten, ook kiezen voor betaald adverteren. Zo kan je nog gerichter schieten op je doelgroep. Met name een slimme remarketing campagne werkt super effectief. Met remarketing bereik je mensen die je website al een keer hebben bezocht. Door te blijven testen wat het beste werkt, spotten we snel nieuwe marketingkansen. Het voordeel van remarketing en adverteren? Je kiest een specifieke doelgroep, bepaalt zelf het budget én achteraf weet je wat elke euro heeft opgeleverd. 

Klanten binden via social media

Jouw doel wordt ons doel en andersom: meer klanten uit internet halen. Benieuwd naar wat ons anders maakt? We werken bij jou op kantoor. Zo houden we de communicatielijnen kort en leren wij het bedrijf écht kennen. Op deze manier zijn we op de hoogte van wat er speelt en kunnen we online een goed beeld van je bedrijf neerzetten. Welke kanalen we inzetten, dat bepaal je helemaal zelf. En jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons hiervoor in wilt zetten. Klinkt goed toch? Dan rekenen we ook meteen voor je uit hoeveel omzet dit voor het bedrijf op heeft geleverd. Wil je structureel aanwezig zijn op social media? 

Social media marketing

Leer zelf hoe jij social media kan inzetten

Liever zelf aan de slag met social media? Wij bieden ook trainingen aan voor enthousiastelingen die zelf de mouwen willen opstropen om hun social media tot een succes te maken. Zo geven wij trainingen voor diverse social media, zoals LinkedIn, Facebook, of Instagram. Wij leren je alle ins en outs zodat jij weet hoe jij je social media het beste kan gebruiken om een impact te maken bij jouw klanten.

Haal jij al genoeg klanten uit social media?

Alles over social media marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

facebook customer journey
5 min | 
9 mei 2022

Hoe pas je jouw Facebook advertenties aan de Customer Journey aan?

In deze blog leggen we je uit wat de verschillende fases van de Customer Journey inhouden en hoe je jouw Facebook advertenties aan kunt passen.

leads warm maken facebook
5 min | 
15 dec 2021

Jouw potentiële klanten warm maken via Facebook advertenties

Ben je op zoek naar kanalen via waar je jouw potentiële klanten warm kunt maken? Dan zul je misschien niet meteen aan Facebook advertenties denken.