image-2019-02-21

Social media marketing

Het vertellen van je verhaal

We geloven in de dromen en strategie van jouw bedrijf. Deze bepalen we samen. Je wilt (potentiële) klanten hiermee inspireren en overtuigen. Het binden van klanten aan het bedrijf én ervoor zorgen dat ze ambassadeur van het bedrijf willen worden. Op die manier gaan we voor meetbaar meer omzet. Daarom vinden we het belangrijk om die dromen te vertalen en te vertellen met behulp van verhalen. Het gezicht van een bedrijf laten zien en hiermee mensen raken. In deze digitale wereld is social media hierbij een belangrijk onderdeel. En daarbij vertrouwen wij erop dat creativiteit en menselijkheid het verschil gaat maken. Elk bedrijf is authentiek en dit is vooral het resultaat van de dromen en unieke personen binnen een onderneming. Social media is hét platform waarop we deze verhalen delen.

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Strategie ontwikkeling

Creatieve content & design

Online marketing & trainingen

Dromen delen voor zichtbaar resultaat

Door de grote online concurrentie is het een uitdaging om toekomstige klanten écht aan je te binden. Wij vertrouwen op het verrassen van mensen. Dat is de manier waarop je klanten binding gaan voelen met het bedrijf. Echtheid is hierbij een sleutelwoord. Geen standaard stockfoto’s, maar eigen fotografie en video’s vormen een gouden combinatie. Hiermee kun je écht verrassen. Iedereen heeft een uniek verhaal en een eigen droom. Dit verhaal delen zorgt bij klanten voor herkenbaarheid, je roept een bepaald gevoel op en bouwt een band op. Het inzetten van verschillende sociale mediakanalen is een eerste stap, maar hiermee zichtbare vooruitgang boeken en ambassadeurs voor je bedrijf vinden, dat gaat nog een stap verder. Wij zorgen hiervoor.

social media marketing
MarketingKarwei team

Klanten binden

Wij helpen je hier bij! Wat onze kracht is? We werken bij jou op kantoor. Zo houden we de communicatielijnen kort en leren wij het bedrijf en de dromen van het bedrijf écht goed kennen. Op deze manier zijn we op de hoogte van wat er speelt en kunnen we authentieke verhalen delen via verschillende kanalen. Welke platformen ingezet worden, bepaal je zelf! En jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons hiervoor in wilt zetten. Klinkt goed toch? Dan rekenen we ook meteen voor je uit hoeveel omzet dit voor het bedrijf op heeft geleverd.