strategie ontwikkeling

Strategie ontwikkeling

Samen het DNA van je bedrijf bepalen

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen. Ondernemers die durven te dromen en deze dromen ook willen verwezenlijken. Maar om dit waar te maken, is een belangrijke eerste stap het definiëren van de dromen en het DNA van je bedrijf. We ontwikkelen een strategie waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Op deze manier heeft het hele bedrijf een handig kapstokje. Een handvat voor iedereen die bij het merk betrokken is. Dit zorgt voor een eenduidige en consistente aanpak.

Samen maken we de eerste stap naar concrete resultaten. Naar aanleiding van de strategische blauwdruk die we gemaakt hebben, stellen we prioriteiten voor de marketing- en communicatieactiviteiten op.

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Strategie ontwikkeling

Creatieve content & design

Online marketing & trainingen

Why, How, What

Wij geloven dat ieder bedrijf een eigen onderscheidend vermogen heeft. Deze authenticiteit gaat je helpen om het verschil te maken ten opzichte van de concurrentie. Hoe kun je aan marketing beginnen zonder dat duidelijk is wat dit onderscheidend vermogen is? Waarom komen alle medewerkers elke ochtend hun bed uit om te gaan werken voor jouw bedrijf? Dit is de basis voor succesvolle marketing.

Concrete resultaten en meetbaar meer omzet gaan we bereiken door het opzetten van een Why How What. Waarom doe je wat je doet, hoe doe je dit en wat doe je dan precies? Dit klinkt misschien simpel, maar veel bedrijven slaan hier de plank volledig mis. Dit is hét kapstokje dat het verschil gaat maken. Samen zetten we deze eerste stap!

strategie ontwikkeling
MarketingKarwei team

Wij helpen met een strategische blauwdruk

In één tot twee sessies met een select deel van je bedrijf bepalen we het DNA van je bedrijf. In deze creatieve brainstormsessie(s) komen we samen tot een Why How What. Het resultaat is een strategische blauwdruk uitgewerkt op maximaal twee A4’tjes. Geen lange en ingewikkelde strategische plannen. Wij houden dingen graag simpel, omdat we weten dat dit gewoon het beste werkt. Op basis van de nieuwe merk-DNA  stellen we meteen een marketing prioriteitenlijst op die stap voor stap uitgevoerd kan worden. We maken een gouden combinatie tussen de strategie en marketing van een bedrijf.