Strategiebepaling

INSPIREER EN OVERTUIG KLANTEN

Wat wil jij bereiken met jouw bedrijf? En hoe wil jij dit bereiken? Om antwoord te geven op deze vragen is strategiebepaling erg belangrijk. Het is van belang om duidelijk in kaart te brengen welke langetermijndoelstellingen jij wilt behalen. Wij helpen je deze doelen te bereiken door het opstellen van een duidelijke strategie en bijbehorend marketing aanvalsplan. Door middel van strategiebepaling maken wij je dromen waar. Dit doen wij op basis van creativiteit, authenticiteit en echtheid. Wil jij vandaag nog starten met een concrete routeplanner om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken? Neem dan contact met ons op.

Strategiebepaling: hoe helpen wij je daarbij?

Om onderscheidend te zijn ten opzichte van concurrenten is het belangrijk om te starten met jouw Unique Selling Points. Weet jij al wat de Unique Selling Points van je organisatie zijn? Wat maakt jou uniek? Waarom moeten (potentiële) klanten voor jou kiezen? De antwoorden op deze vragen zijn belangrijk voor de strategiebepaling. We bespreken deze antwoorden in één of twee creatieve brainstormsessies. In deze sessie(s) komen we samen tot een marketing strategie in de vorm van een Why How What. Waarom doe je wat je doet, hoe doe je dat, en wat doe je dan? Wij zijn er van overtuigd dat echtheid, creativiteit en authenticiteit hierbij een grote rol spelen. (Potentiële) klanten worden hierdoor echt ambassadeur van jouw bedrijf. Meer informatie over Why, How, What? Klik dan hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie helpt mij bij mijn strategiebepaling?

We werken bij jou op kantoor om zo het DNA van jouw bedrijf écht goed te leren kennen. Samen met onze klanten maken wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’.  Hierdoor worden marketingplannen die al zo lang ‘op de plank’ liggen opgepakt. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou bij mogen helpen. Wij geloven niet in contracten of abonnementen. Wil je ons team alvast leren kennen? Klik dan hieronder.

Strategiebepaling team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over strategie

Corporate identity mix Birkigt en stadler
3 min | 
6 jan 2022

‘Corporate identity mix’: Het imago veranderen van jouw bedrijf

Met de Corporate identity mix van Birkigt en Stadler krijgen bedrijven meer inzicht in wie zij eigenlijk zijn en hoe de doelgroep hen ziet.

storytelling bedrijven
4 min | 
25 aug 2020

Storytelling voor bedrijven: hoe schrijf je een inspirerend merkverhaal?

Waarom raakt een goed boek of een spannende film ons? In feite zijn alle producten door iedereen te maken, maar er is maar één Disney World.

Psychologie van kleur
3 min | 
20 mei 2020

De psychologie achter de invloed van kleuren op ons brein

Kleur is iets waar we dagelijks mee te maken hebben. Benieuwd hoe jij jouw doelgroep beïnvloedt door het gebruik van de juiste kleuren? Lees dan deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?