Strategisch marketingplan

CONCRETE RESULTATEN BEHALEN

Marktleider zijn of elke klant met een glimlach zien vertrekken? Succes is voor elk bedrijf anders. Toch is het handig om dit duidelijk in beeld te brengen. Een strategisch marketingplan gaat je hierbij helpen. Wat zijn de langetermijndoelen van jouw organisatie en hoe kan marketing hierin een rol spelen? MarketingKarwei zorgt voor een strategisch marketingplan. We maken samen doelstellingen en bekijken smet welke marketingactiviteiten we deze doelen gaan bereiken. MarketingKarwei gaat voor de gouden combinatie tussen strategie en marketing. Hoe we dat doen? We maken geen ingewikkelde strategische plannen, maar een blauwdruk in maximaal 2 A4’tjes. Dit vertalen we naar direct uitvoerbare marketingactiviteiten. Lees verder voor meer!

Het strategisch marketingplan ontwikkelen

Om een strategisch marketingplan of strategische blauwdruk te ontwikkelen, hebben we wel wat nodig. De langetermijnvisie en het DNA van jouw bedrijf. Waar sta jij als onderneming voor en wat maakt jouw bedrijf uniek? Dit is de eerste stap en gaat voornamelijk om de Why van het bedrijf. Vanuit de langetermijnvisie gaan we de How en de What bepalen. Dit is de weg waarmee we de Why gaan bereiken. Dit zetten we om in direct uitvoerbare marketingactiviteiten. Dit strategisch marketingplan gaat zorgen voor concrete resultaten en meetbaar meer omzet. MarketingKarwei gaat verder dan alleen een strategisch marketingplan. Ben je benieuwd naar wat we nog meer doen? Bekijk dan onze dienstenpagina.

 

 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie helpen mij met een strategisch marketingplan?

Wie gaat jouw bedrijf helpen met het strategisch marketingplan? MarketingKarwei helpt je van A tot Z. Om het DNA van het bedrijf écht goed te leren kennen, werken onze marketeers bij jou op kantoor. Wij zijn geen fan van abonnementen en contracten, daarom bepaal jij zelf hoeveel uur per week je ons wilt inzetten. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de resultaten. Daarom laten we maandelijks de kosten en opbrengsten van onze werkzaamheden zien. Jij bepaalt of we gaan voor een strategisch marketingplan of andere werkzaamheden en zo zorgen we samen voor meetbaar meer omzet. We werken in heel Nederland, dus bij jou in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Den-Bosch is geen enkel probleem.

Strategisch marketingplan team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over strategie

Corporate identity mix Birkigt en stadler
3 min | 
6 jan 2022

‘Corporate identity mix’: Het imago veranderen van jouw bedrijf

Met de Corporate identity mix van Birkigt en Stadler krijgen bedrijven meer inzicht in wie zij eigenlijk zijn en hoe de doelgroep hen ziet.

storytelling bedrijven
4 min | 
25 aug 2020

Storytelling voor bedrijven: hoe schrijf je een inspirerend merkverhaal?

Waarom raakt een goed boek of een spannende film ons? In feite zijn alle producten door iedereen te maken, maar er is maar één Disney World.

Psychologie van kleur
3 min | 
20 mei 2020

De psychologie achter de invloed van kleuren op ons brein

Kleur is iets waar we dagelijks mee te maken hebben. Benieuwd hoe jij jouw doelgroep beïnvloedt door het gebruik van de juiste kleuren? Lees dan deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?