Strategische marketing

De weg naar concrete resultaten

Wat is succes voor jouw bedrijf? Voor de een is dit marktleider worden. Voor de ander is het elke klant met een glimlach zien vertrekken. Pas wanneer je weet waar je heen wilt, kan je bepalen hoe je daar wilt komen. Je kan ook geen routeplanner starten, als je geen bestemming hebt. Welk lange termijn doel heeft jouw bedrijf en hoe kan marketing daar een rol in spelen? Marketingkarwei zorgt voor strategische marketing. We ontdekken wat de dromen van jouw bedrijf zijn en welke strategische marketingactiviteiten we gaan uitvoeren om deze te bereiken. Want wie wil er nu niet zijn dromen bereiken? We gaan voor de gouden combinatie tussen strategie en marketing. Hoe we dat doen? We maken geen ingewikkelde strategische plannen maar een blauwdruk in maximaal 2 a4tjes. En dit vertalen we naar direct uitvoerbare marketingactiviteiten. Lees hieronder verder hoe.

De strategische blauwdruk: Why, How, What

We gaan een strategische blauwdruk ontwikkelen. Wat we daarvoor nodig hebben? De lange termijn visie van jouw bedrijf en het DNA van je bedrijf. Waar sta jij als bedrijf voor? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Dit DNA is de why van je bedrijf. Dit is de eerste stap in het ontwikkelen van de blauwdruk. Vanuit de lange termijn visie gaan we de how en de what bepalen. Dit is de weg waarmee we de why gaan bereiken. Dit wordt vertaald in direct uitvoerbare marketingactiviteiten. Deze strategische marketing gaat zorgen voor concrete resultaten en meetbaar meer omzet.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wij helpen met strategische marketing

MarketingKarwei helpt je van A tot Z met strategische marketing. Allereerst helpen we jou met het ontwikkelen van de strategische blauwdruk. Kijk hiervoor op de pagina: strategie ontwikkeling. Daarnaast vertalen we dit in concrete marketingactiviteiten die we meteen uit gaan voeren. Dit doen we allemaal vanuit jouw kantoor. Wij werken namelijk bij onze klanten op kantoor om ervoor te zorgen dat we het DNA van het bedrijf écht goed leren kennen. En jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je ons in wilt zetten. Benieuwd naar het resultaat? We laten maandelijks zien wat de kosten en opbrengsten zijn van onze werkzaamheden. Jij bepaalt welke strategische marketing activiteiten we gaan uitvoeren, zo zorgen we samen voor meetbaar meer omzet!

Strategische marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?