suzanne klerx

Suzanne Klerx

Sales medewerker

‘’Angst is een slechte raadgever’’

Suzanne is de beltijger van MarketingKarwei. Ze studeert Business Administration aan de Radboud Universiteit maar wil daarnaast ook erg veel praktijkervaring opdoen.  Deze uitdaging heeft ze gevonden bij MarketingKarwei. Haar doel is om naast haar studie veel te leren binnen dit vakgebied, want studeren is heel leuk maar het is nog leuker om deze kennis in de praktijk te kunnen brengen.

 

Waarom ze voor MarketingKarwei heeft gekozen? Ze wist vanaf de eerste kennismaking dat het een goede match was. De beltijger van MarketingKarwei worden, dat sprak haar enorm aan. Of ze (potentiele) klanten bellen als iets engs ziet? Ja in eerste instantie wel! Maar zoals ze zelf zegt: ‘’angst is een slechte raadgever.’’

 

Ze heeft haar plekje dan ook helemaal gevonden bij MarketingKarwei. Het leukste vindt ze de positieve energie die binnen het bedrijf heerst. De interesse in elkaar én in elkaars werkzaamheden zorgen ervoor dat ze extra gemotiveerd is om nog meer leads binnen te halen.

 

Haar grote passie in dit werk? Creatief te werk gaan! Ze vindt het leuk om te experimenteren met verschillende beltechnieken en uit te vinden wat het beste werkt. Het liefst leert ze voortdurend nieuwe vaardigheden en dat is precies waar ze nu bij MarketingKarwei mee bezig is.

 

Haar stoute droom is om uiteindelijk internationaal werkzaam te zijn. Ze wil uitgedaagd worden door verschillende culturen. Hoe ze dat precies voor zich ziet? Dat heeft ze nog niet ingevuld. Dat kan met een eigen bedrijfje zijn of binnen een instantie. Het maakt haar niet uit zolang ze maar kan werken met creatieve mensen die passie hebben voor wat ze doen.

 

Naast studeren en werken bij MarketingKarwei speelt ze graag spelletjes. Kolonisten van Catan is toch wel echt haar favoriet. Maar zodra de zon begint te schijnen is ze niet meer binnen te vinden. Dan kun je haar vinden tijdens een rondje hardlopen of op het terras.

 

Leuk feitje over Suzanne: haar reactievermogen is een stuk sneller wanneer je haar Suus noemt.