Training betaalde vindbaarheid SEA header

Kom bovenaan in Google te staan met Google Ads

Waar gaat de training over?
In de training ‘betaalde vindbaarheid’ kom je erachter hoe je advertenties via Google Ads inzet om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen. Hoe creëer je de advertenties? En hoe bepaal je je budget? Alles wat je moet weten komt aan bod in de training Google Ads.

Wat ga je leren?
Je komt erachter wat betaalde vindbaarheid inhoudt (SEA) en hoe je dit inzet om beter gevonden te worden via Google. Je leert hoe de advertentieomgeving van Google Ads werkt. Hierbij leer je hoe je advertentiegroepen opzet en advertenties creëert. Ook het bepalen van je budget en het instellen van biedingen komen aan bod.

Wat is de planning?

We plannen een dagdeel in waarop jij en je geïnteresseerde collega’s de training SEA kunnen volgen. Graag geven we de Ads training bij jullie op kantoor, zodat we de sfeer goed meekrijgen. Op de geplande dag komen er één of twee marketeers van MarketingKarwei de training geven. Deze zal voor een deel uiteraard theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om voornamelijk interactief en praktijkgericht te trainen.

De kosten van de dagdeel training betaalde vindbaarheid (SEA) bedragen 895,-.

training betaalde vindbaarheid

Wat vinden onze klanten?

“Goede balans tussen theorie en praktijk. Sinds het begin van dit jaar zijn wij gestart met het uitrollen van online marketingcampagnes om de naamsbekendheid van Famostar te verhogen. De marketingcampagnes moeten ook zorgen voor meer cursisten van het Kenniscentrum Noodverlichting. Social media campagnes hebben we in eigen beheer, erg leuk om campagnes te bedenken, uit te rollen en bij te sturen. Deze behoefte hebben wij ook voor Google Ads. Dit wordt bij ons nu nog uitbesteed, maar wij willen zelf goed snappen hoe het werkt om het in de toekomst ook zelf te kunnen. Kim Braspenning heeft speciaal voor ons een training op maat gemaakt, omdat ons niveau hoger was dan een beginner, maar lager dan een gevorderde. Het was een hele interactieve training betaalde vindbaarheid met een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Echt een aanrader om het kennisniveau binnen de marketing afdeling te verhogen. “

– Famostar

Onze trainers

Leonie Zwiers

Leonie Zwiers

Wouter van Aggelen

Wouter van Aggelen

Kasper klein Breteler

Kasper Klein Breteler