Training leads genereren uit je website header

Kom erachter hoe je je huidige websitebezoekers verleidt tot actie

Waar gaat de training over?
Wellicht dat jouw website al een mooi aantal bezoekers trekt, maar er relatief weinig conversies plaatsvinden. Onze gedachte: het kan altijd beter! In de training ‘leads genereren uit je website’ gaan we in op de tips en tricks die ervoor zullen zorgen dat meer websitebezoekers geactiveerd worden waardoor je conversiepercentage zal verhogen.

Wat ga je leren?
Tijdens deze training ga je leren wat conversie optimalisatie inhoudt en wat belangrijke conversies zijn. We zullen je leren hoe je verbeterpunten achterhaald voor je (mobiele) website. Daarnaast leer je efficiënte verleidingstechnieken om onzekerheden van websitebezoekers weg te nemen.

Wat is de planning?

We plannen een dagdeel in waarop jij en je geïnteresseerde collega’s de training ‘leads genereren uit je website’ kunnen volgen. Graag geven we de training bij jullie op kantoor, zodat we de sfeer goed meekrijgen. Op de geplande dag komen er één of twee marketeers van MarketingKarwei de training geven. Deze zal voor een deel uiteraard theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om voornamelijk interactief en praktijkgericht te trainen. Mogen wij jullie leren hoe je het aantal conversies kan verhogen?

De kosten van de dagdeel training conversie optimalisatie bedragen 895,-.

Wat vinden onze klanten?

“De trainingen welke wij hebben gekregen van MarketingKarwei hebben ons erg goed geholpen. De trainingen hebben ervoor gezorgd dat we alle advertenties en campagnes, met een uitgestippelde weg naar het doel, in gang zetten. Dit staat in grote tegenstelling tot de eenmalige mailingscampagnes en Facebook advertenties welke wij eerst naar onze klanten toestuurden. De trainingen worden op een erg energieke manier gehouden en er is veel ruimte voor vragen. Wij zijn erg tevreden over MarketingKarwei! “

– Homeij

Onze trainers

Lucet Tuithof

Lucet Tuithof

Joost Bressers

Joost Bressers

Michelle Lubberhuizen

Michelle Lubberhuizen