Wil je leren hoe jouw e-mails niet direct in de prullenbak belanden?

Waar gaat de training over?
De training e-mailmarketing gaat volledig over het doel van dit middel om je klanten te bereiken. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw mails niet in de prullenbak belanden? Hoe vaak kun je een mail sturen? Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw mails openen? Kortom, alles wat je moet weten voor het efficiënt bereiken van je klanten.

Wat ga je leren?
Tijdens deze training leer je wat het doel van e-mailmarketing is en hoe je dit inzet om je klanten te bereiken. Je leert hoe je je doelgroep bepaalt en welke e-mailfrequentie je aanhoudt. We leren je hoe je deze doelgroep benadert met gepersonaliseerde e-mails verstuurt voor meetbare resultaten. Kortom, alles wat je moet weten voor sterke e-mailcampagnes!

Wat is de planning?

We plannen een dagdeel in waarop jij en je geïnteresseerde collega’s de training e-mailmarketing kunnen volgen. Graag geven we de training bij jullie op kantoor, zodat we de sfeer goed meekrijgen. Op de geplande dag komen er één of twee marketeers van MarketingKarwei de training geven. Deze zal voor een deel uiteraard theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om voornamelijk interactief en praktijkgericht te trainen.

Wat vinden onze klanten?

“De trainingen welke wij hebben gekregen van MarketingKarwei hebben ons erg goed geholpen. De trainingen hebben ervoor gezorgd dat we alle advertenties en campagnes, met een uitgestippelde weg naar het doel, in gang zetten. Dit staat in grote tegenstelling tot de eenmalige mailingscampagnes en Facebook advertenties welke wij eerst naar onze klanten toestuurden. De trainingen worden op een erg energieke manier gehouden en er is veel ruimte voor vragen. Wij zijn erg tevreden over MarketingKarwei! “

– Homeij