Training Google Analytics header

Hoe kun je jouw website optimaliseren met Google Analytics?

Waar gaat de training over?
In de training Google Analytics leer je hoe je dit programma inzet voor het optimaliseren van jouw website. Wil jij graag het beste uit jouw website en je advertenties halen? Meten is weten! Google verzamelt heel veel gegevens die jij allemaal kunt gebruiken voor het verbeteren van jouw kanalen.

Wat ga je leren?
We leren jou hoe je Google Analytics kunt gebruiken, welke opties het programma heeft en hoe je al deze gegevens interpreteert en vervolgens omzet in verbeterpunten. Hoeveel websitebezoekers heb je? En via welke kanalen komen deze bezoekers? En zeker niet onbelangrijk: waarom verlaten deze mensen jouw website zonder dat ze een aankoop of aanvraag hebben gedaan? Dit leer je in deze training!

Wat is de planning?

We plannen een dagdeel in waarop jij en je geïnteresseerde collega’s de training Google Analytics kunnen volgen. Graag geven we de training bij jullie op kantoor, zodat we de sfeer goed meekrijgen. Op de geplande dag komen er één of twee marketeers van MarketingKarwei de training geven. Deze zal voor een deel uiteraard theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om voornamelijk interactief en praktijkgericht te trainen.

De kosten van de dagdeel training Google Analytics bedragen 895,-.

online marketing trainingen google analytics

Wat vinden onze klanten?

“Goede balans tussen theorie en praktijk Sinds het begin van dit jaar zijn wij gestart met het uitrollen van online marketingcampagnes om de naamsbekendheid van Famostar te verhogen. De marketingcampagnes moeten ook zorgen voor meer cursisten van het Kenniscentrum Noodverlichting. Social media campagnes hebben we in eigen beheer, erg leuk om campagnes te bedenken, uit te rollen en bij te sturen. Deze behoefte hebben wij ook voor Google Ads. Dit wordt bij ons nu nog uitbesteed, maar wij willen zelf goed snappen hoe het werkt om het in de toekomst ook zelf te kunnen. Kim Braspenning heeft speciaal voor ons een training op maat gemaakt, omdat ons niveau hoger was dan een beginner, maar lager dan een gevorderde. Het was een hele interactieve training met een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Echt een aanrader om het kennisniveau binnen de marketing afdeling te verhogen. “

– Famostar