Training Google Analytics header

Hoe haal je het meeste uit Google Analytics 4 (GA4) voor je website?

Waar gaat de training over?
In de training Google Analytics 4 leer je hoe je dit programma gebruikt. Lees en maak rapporten om inzicht te krijgen over waar bezoekers vandaan komen en wat ze doen op je website. Gebruik deze inzichten om je marketingbudget slimmer in te zetten en de bezoekerservaring te verbeteren.

Wat ga je leren?
We leren jou voor welke type vragen je Google Analytics kunt gebruiken, welke opties het programma heeft, hoe je rapporten interpreteert en hoe je dit gebruikt in concrete verbeterpunten. Hoeveel website bezoekers heb je? En via welke kanalen komen deze bezoekers? Hoeveel bezoekers leiden naar een conversie (bijvoorbeeld: een aankoop of het invullen van een formulier) en in welke stap daarnaartoe haken bezoekers af. Dit en meer leer je in deze training!

Wat is de planning?

We plannen een dagdeel in waarop jij en je geïnteresseerde collega’s de training Google Analytics 4 kunnen volgen. Graag geven we de training bij jullie op kantoor, zodat we de sfeer goed meekrijgen. Op de geplande dag komen er één of twee marketeers van MarketingKarwei de training geven. Deze zal voor een deel uiteraard theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om voornamelijk interactief en praktijkgericht te trainen.

De kosten van de dagdeel training Google Analytics bedragen 895,-.

online marketing trainingen google analytics

Wat vinden onze klanten?

“De Google Analytics training, die door Kasper is gegeven, is interactief en gaat de diepte in. Wij kunnen door deze training de KPI’s uit ons meetplan nu volledig analyseren!”

– Homey’s tools for life

Onze trainers

Leonie Zwiers

Leonie Zwiers

Kasper klein Breteler

Kasper Klein Breteler