Training gratis vindbaarheid SEO header

Wil jij in de top 5 van Google staan?

Waar gaat de training over?
In de training ‘gratis vindbaarheid’ leer je hoe je beter gevonden wordt via de bekende zoekmachines zonder hiervoor te betalen. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met tijd en de juiste strategie krijg je het voor elkaar. Hoe pak je dit aan?

Wat ga je leren?
In deze vindbaarheid cursus leer je wat gratis vindbaarheid (SEO) inhoudt en hoe je dit optimaliseert. Zo ontdek je met welke onderdelen van je website je aan de slag moet en hoe je relevante zoekwoorden vindt en inzet. Kortom, alle factoren om je gratis vindbaarheid te verbeteren en daarmee je aantal websitebezoekers te verhogen.

Wat is de planning?

We plannen een dagdeel in waarop jij en je geïnteresseerde collega’s de SEO cursus kunnen volgen. Graag geven we de training bij jullie op kantoor, zodat we de sfeer goed meekrijgen. Op de geplande dag komen er één of twee marketeers van MarketingKarwei de training gratis vindbaarheid geven. Deze zal voor een deel uiteraard theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om voornamelijk interactief en praktijkgericht te trainen.

De kosten van de dagdeel training gratis vindbaarheid (SEO) bedragen 895,-.

online marketing trainingen vindbaarheid

Wat vinden onze klanten?

“De trainingen welke wij hebben gekregen van MarketingKarwei, waaronder de training SEO, hebben ons erg goed geholpen. De trainingen hebben ervoor gezorgd dat we alle advertenties en campagnes, met een uitgestippelde weg naar het doel, in gang zetten. Dit staat in grote tegenstelling tot de eenmalige mailingscampagnes en Facebook advertenties welke wij eerst naar onze klanten toestuurden. De trainingen worden op een erg energieke manier gehouden en er is veel ruimte voor vragen. Wij zijn erg tevreden over MarketingKarwei! “

– Famostar

Onze trainers

Leonie Zwiers

Leonie Zwiers