Leer tips en technieken om telefonisch tot een afspraak te komen

Waar gaat de training over?
De training telefonische acquisitie gaat volledig over het creëren van afspraken via de telefoon. Hoe buig je iemand die geen interesse heeft om tot geïnteresseerde? Hoe speel je in op bezwaren? En hoe kom je zelfverzekerd over? Alle tools om meer succes te hebben met telefonische acquisitie.

Wat ga je leren?
Tijdens deze training leren wij je de tips en tricks van telefonische acquisitie. Je leert hoe je afspraken creëert uit koude en warme leads. Daarnaast ga je tijdens de training de zojuist geleerde technieken in de praktijk brengen. Hierbij geven wij je real-time feedback.

Wat is de planning?

We plannen een dagdeel in waarop jij en je geïnteresseerde collega’s de training telefonische acquisitie kunnen volgen. Graag geven we de training bij jullie op kantoor, zodat we de sfeer goed meekrijgen. Op de geplande dag komen er één of twee marketeers van MarketingKarwei de training geven. Deze zal voor een deel uiteraard theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om voornamelijk interactief en praktijkgericht te trainen.

Wat vinden onze klanten?

“De trainingen welke wij hebben gekregen van MarketingKarwei hebben ons erg goed geholpen. De trainingen hebben ervoor gezorgd dat we alle advertenties en campagnes, met een uitgestippelde weg naar het doel, in gang zetten. Dit staat in grote tegenstelling tot de eenmalige mailingscampagnes en Facebook advertenties welke wij eerst naar onze klanten toestuurden. De trainingen worden op een erg energieke manier gehouden en er is veel ruimte voor vragen. Wij zijn erg tevreden over MarketingKarwei! “

– Homeij