Leer jouw eigen WordPress website aan te passen

Waar gaat de training over?
In de ‘training WordPress’ leer je hoe je zelf je eigen website aan kan passen. We leren je niet hoe je een website moet bouwen, want dat laten we aan de echte websitebouwers over. Maar het is wel heel eenvoudig om wijzigingen door te voeren of nieuwe pagina’s te maken zodat je zelfstandig met je bestaande website aan de slag kan. Dat betekent dat je niet meer overal een extern persoon voor in hoeft te schakelen!

Wat ga je leren?
Wij leren jou hoe je de juiste plug-ins vindt en installeert. Je gaat ook aan de slag met het zelf wijzigen of aanmaken van nieuwe websitepagina’s. Hoe kan je op een simpele manier zelf een websitepagina maken die helemaal naar jouw wens is? Dat leren wij jou! Tot slot gaan we ook aan de slag met het maken en implementeren van een eenvoudig contactformulier.

Wat is de planning?

We plannen een dagdeel in waarop jij en je geïnteresseerde collega’s de training WordPress kunnen volgen. Graag geven we de WordPress training bij jullie op kantoor, zodat we de sfeer goed meekrijgen. Op de geplande dag komen er één of twee marketeers van MarketingKarwei de training geven. Deze zal voor een deel uiteraard theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om voornamelijk interactief en praktijkgericht te trainen.

training wordpress

Wat vinden onze klanten?

“Goede balans tussen theorie en praktijk. Sinds het begin van dit jaar zijn wij gestart met het uitrollen van online marketingcampagnes om de naamsbekendheid van Famostar te verhogen. De marketingcampagnes moeten ook zorgen voor meer cursisten van het Kenniscentrum Noodverlichting. Social media campagnes hebben we in eigen beheer, erg leuk om campagnes te bedenken, uit te rollen en bij te sturen. Deze behoefte hebben wij ook voor Google Ads. Dit wordt bij ons nu nog uitbesteed, maar wij willen zelf goed snappen hoe het werkt om het in de toekomst ook zelf te kunnen. Kim Braspenning heeft speciaal voor ons een training op maat gemaakt, omdat ons niveau hoger was dan een beginner, maar lager dan een gevorderde. Het was een hele interactieve training betaalde vindbaarheid met een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Echt een aanrader om het kennisniveau binnen de marketing afdeling te verhogen. “

– Famostar