Doen jullie aan linkbuilding?

Jazeker: dat doen we! Vooral interne linkbuilding is onze favoriet. Externe linkbuilding doen we ook, maar we zorgen er wel voor dat de pagina’s waar naartoe wordt gelinkt relevant zijn. Er zit namelijk een groot verschil tussen intern en extern linken. Bij intern linken blijf je binnen de website, maar plaats je een linkje naar een andere pagina binnen de site. Hierdoor kan Google beter bepalen hoe jouw website in elkaar steekt, wat goed is voor je gratis vindbaarheid.

Bij externe linkbuilding plaats je een linkje naar een andere website. Het mooiste is dat dit websites zijn waar de lezer nog meer informatie over het onderwerp kan halen. Er kunnen ook linkjes worden gekocht, maar dat is écht niet meer van deze tijd. Google bestraft dit waardoor je pagina niet meer vindbaar is.

Je vraagt je dan misschien af waarom bedrijven hier dan toch voor kiezen? Daar weten wij het antwoord helaas ook niet op… Wij zorgen ervoor dat de linkjes altijd op een natuurlijke manier ontstaan. Wil je meer weten over ons gebruik van linkbuilding? Gebruik dan deze link om contact met ons op te nemen.