Werken jullie ook voor andere bedrijven dan groothandels?

Ja zeker. We zijn gespecialiseerd in groothandel marketing, maar we werken ook graag samen met andere bedrijven. De marketingregels zijn namelijk veelal universeel en daardoor ook effectief in andere branches.

Waarom we voor groothandel marketing hebben gekozen? Uit universitair onderzoek bleek dat er bij handels- en productiebedrijven nog veel te winnen valt op het gebied van marketing.

Op dit moment wordt er door dit soort bedrijven vooral proactief contact gezocht met de klanten. Bijvoorbeeld door telefonische acquisitie of cold canvassing. Beiden zijn nog steeds ontzettend belangrijk. Maar het is heerlijk als de telefoon bij jullie roodgloeiend staat, in plaats van dat jij constant op hen aan het “jagen” bent.

Door de uitgebreide studie en de ervaring die wij hebben opgebouwd, weten we veel van het ‘reilen en zeilen’ binnen een groothandel. Zo richten we ons op het verbeteren van de omloopsnelheid, het verminderen van incourante voorraad en zorgen we voor een gezonde marge.

We zijn overigens géén vervanger voor sales medewerkers die de (telefonische) acquisitie doen. Zie ons eerder als de club die warme leads serveert voor de salesmedewerkers, zodat zij zich alleen hoeven te richten op de potentiële klanten waar écht potentie in zit. We zijn dus veel eerder de ondersteuning voor de salesafdeling. Mogen we ook warme leads voor

jou serveren? Bel ons dan om je ‘bestelling’ door te geven!