Verkopen Amazon Nederland

VERGROOT JOUW PUBLIEK

Wil jij verkopen via Amazon Nederland maar heb je hulp nodig bij het instellen van je zakelijke account en het verkopen van producten? MarketingKarwei helpt je hierbij! Amazon is wereldwijd een van de grootste retail spelers. Sinds de lancering in Nederland zijn er dan ook al miljoenen producten op Amazon te vinden. Het is voor bedrijven namelijk belangrijk om met de nieuwste ontwikkelingen mee te gaan om zo geen grote kansen te missen. Naast verkopen in Nederland, is Amazon ook een heel geschikt platform om door heel Europa te verkopen. Ben jij benieuwd naar hoe jij Amazon voor jouw bedrijf kan inzetten?

Hoe gaat verkopen op Amazon Nederland?

Verkopen via Amazon Nederland is een redelijk nieuwe ontwikkeling en het is logisch als je daar vragen over hebt of hulp bij nodig hebt. Wij leggen het voor je uit of gaan bij jou aan de slag om te zorgen dat jij kan verkopen via Amazon in Nederland. Amazon is een gigantische marktplaats die wel 30 categorieën beslaat. Grote kans dus dat jij met jouw bedrijf goed bij Amazon terecht kan! Als jij onze Amazon-experts inzet voor de verkopen op Amazon, zorgen zij ervoor dat jouw zakelijke account juist wordt ingesteld en alle producten worden ingevoerd. Daarnaast weten zij alle ins en outs van Amazon, waarmee ze zorgen dat jouw producten bovenin de zoekresultaten komen te staan. Wanneer je goede productfoto’s en beschrijvingen in Amazon doorvoert, weet Amazon namelijk dat jij de perfecte aanbieder bent voor een zoekopdracht.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie zorgt voor mijn verkopen op Amazon Nederland?

Bij MarketingKarwei hebben we marketeers die echt gespecialiseerd zijn in het verkopen via Amazon in Nederland en ook de rest van Europa. MarketingKarwei is een fris en enthousiast marketingbureau uit Nijmegen, maar onze marketeers werken ook bij jou op kantoor! Zo kunnen we namelijk snel schakelen en worden we echt onderdeel van het team. Je bepaalt zelf hoeveel uur je onze Amazon-experts wil inzetten. Wil jij weten wie er voor jou aan de slag kan gaan? Bekijk dan eens onze teampagina. Liever direct met ons aan de slag?

Verkopen Amazon Nederland team

Whitepaper: Amazon in Nederland

Download hier het Amazon Whitepaper en lees meer over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt. Heb jij na het lezen van het whitepaper nog vragen of hulp nodig bij het opzetten van jouw Amazon account of shop? Neem dan contact met ons op.

Alles over Amazon

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?