Verkopen op Bol.com

BEREIK MEER KLANTEN MET JOUW PRODUCTEN

Er zijn steeds meer veranderingen in de keten van producent tot eindconsument. Consumenten vinden producten tegenwoordig niet meer alleen in de winkel, maar ook in de online schappen. De online markt groeit gestaag en het is dus een goed moment om als bedrijf je daarbij aan te sluiten! MarketingKarwei kan jou helpen met verkopen op Bol.com. Door op Bol.com jouw producten te verkopen bereik je een veel groter publiek en worden jouw producten getoond op de website van de grootste retailer van Nederland. Lijkt dit jou een mooie manier om je bedrijf te laten groeien?

Hoe werkt verkopen op Bol.com?

Verkopen op Bol.com kan nu sinds enkele jaren. We snappen dat je vragen hebt over de kansen en uitdagingen die ontstaan wanneer je gaat verkopen op Bol.com en daarom helpen wij je graag! Door jouw bedrijf te koppelen als partner aan Bol.com, creëer je een (extra) online shop met een bereik van wel 11 miljoen klanten in zowel Nederland als België. Ben jij meer geïnteresseerd in de Europese markt? Dan is Amazon een goed alternatief. Door te verkopen op Bol.com betaal je alleen de kosten voor de items die worden verkocht en word je ook uitbetaalt als klanten kiezen voor achteraf betalen. MarketingKarwei zorgt ervoor dat jij een zakelijk Bol.com account krijgt en opent jouw online winkel. In deze winkel zetten we de items online die jij graag wil verkopen via bol.com en voegen we items toe wanneer jij dit nodig vindt. Wil je volledig gebruikmaken van de snelheid en service van Bol.com? Dan kun je ervoor kiezen om je logistiek ook door Bol.com te laten regelen. Voor een all-in-prijs worden je producten dan in het Bol.com magazijn opgeslagen en loopt ook het verwerken, verpakken en verzenden van bestellingen via dit magazijn. Je profiteert zo ook van de Bol klantenservice en de retourafhandeling. Zie jij dit wel zitten voor jouw groothandel? Neem dan contact met ons op.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie helpen mij met mijn verkopen op Bol.com?

MarketingKarwei is een fris en enthousiast marketingbureau in Nijmegen. Bij ons kantoor hebben we onze eigen in-house Bol-specialisten die jou helpen met jou verkopen op Bol.com. Onze specialisten werken door heel Nederland, dus ook bij jou op kantoor! Zo worden we écht onderdeel van jouw team en kunnen we snel schakelen met jou en je werknemers. Op deze manier blijf je ook up to date van alle werkzaamheden en kun jij je vragen direct stellen. Benieuwd naar onze marketeers en Bol-specialisten?

Verkopen op Bol.com team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?