Verkopen op Bol

GROEI MET VERKOPEN OP BOL

Met een bereik van 11 miljoen mensen is verkopen op Bol een interessant extra verkoopkanaal voor bedrijven. Door te verkopen op Bol start je een online webwinkel zonder opstartkosten. Daarnaast hebben veel consumenten vertrouwen in Bol.com, waardoor de kans groter is dat consumenten tot koop zullen overgaan. Bij MarketingKarwei helpen wij jou met het opzetten van een verkoopaccount op Bol.com, waardoor ook jouw producten via dit verkoopplatform beschikbaar zijn. Wil jij jouw onderneming sneller laten groeien? MarketingKarwei helpt je daarbij.

Verkopen op Bol: hoe kan MarketingKarwei jou daarbij helpen?

Allereerst gaan we kijken hoe jij de verkoop van producten op dit moment hebt ingericht. Hoe zit jouw webshop momenteel in elkaar? Welke producten verkoop je? Wat zijn de hardlopers binnen het bedrijf? Zijn jouw concurrenten actief op Bol.com? Vanuit dit startpunt ontwikkelen we een marketingstrategie speciaal gericht op het verkopen op Bol. We zorgen ervoor dat jouw verkoopaccount optimaal is ingericht. Denk hierbij aan gekoppelde en werkende EAN-nummers. Door het opstellen van een productomschrijving waar jij goed op gevonden wordt, het invullen van correcte specificaties en het insturen van meerdere foto’s sluiten de productgegevens beter aan op het daadwerkelijke product. Hierdoor zullen consumenten minder vragen hebben en neemt de koop barrière af.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Een vliegende start maken met verkopen op Bol

Bij MarketingKarwei werken we bij jou op kantoor. Op deze manier leren we het bedrijf, de producten en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week wij bij je op kantoor werken en waarvoor je ons inzet. Of dit nou alleen voor verkopen op Bol is, of voor de inzet van onze andere diensten. Bij MarketingKarwei werken enthousiaste HBO en WO marketeers die houden van strakke lijnen, duidelijke communicatie en resultaat. Samen zorgen we ervoor dat het aantal verkopen op Bol toeneemt. Nieuwsgierig geworden naar wat een marketeer van MarketingKarwei voor jouw bedrijf kan betekenen?

Verkopen op Bol team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?