Verkopen via Amazon Nederland

EEN EXTRA VERKOOPKANAAL VOOR OMZETGROEI

Sinds maart 2020 is het mogelijk om producten te verkopen via Amazon Nederland. Of je nu één of honderd producten verkoopt, Amazon Nederland zorgt voor een extra bereik van miljoenen klanten in Nederland én Europa. Zo kun je ervoor kiezen om producten alleen in Nederland te verkopen, maar je kunt met een Amazon account ook andere landen in Europa bereiken. Behoren speelgoed, auto onderdelen of juist elektronica tot jouw assortiment? Geen probleem. Je kunt bijna alle producten verkopen via dit verkoopkanaal. MarketingKarwei helpt jou bij het juist instellen van je verkoopaccount zodat jouw onderneming groeit. Wil jij samen ondernemen met ons?

Verkopen via Amazon Nederland: hoe werkt dat?

Verkopen via Amazon Nederland biedt vele voordelen. Je kunt ervoor kiezen om enkel producten te verkopen in Nederland, maar hebt ook de mogelijkheid om jouw producten aan klanten in heel Europa te laten zien. Twijfel je of jouw producten geschikt zijn voor de verkoop op Amazon? MarketingKarwei kijkt met je mee en helpt je bepalen welke producten wel of niet geschikt zijn. We zoeken uit hoe vaak er gezocht wordt op bepaalde producten per land en wat de concurrentie is per productgroep. Wanneer we samen besloten hebben welke producten en landen geschikt zijn, zorgen we dat de productinformatie en productafbeeldingen voldoen aan de eisen van Amazon. Zo stijgen jouw producten in de rankings en neemt het aantal verkopen toe.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Verkopen via Amazon Nederland: wie helpt mij?

Het team van MarketingKarwei bestaat uit online marketeers en echte Amazon experts. Onze Amazon experts helpen jou bij het verkopen via Amazon Nederland. Wij werken bij onze klanten op kantoor. Zo kunnen wij snel schakelen en blijven de lijntjes kort. We kunnen jou dan direct helpen met vragen én leren jouw bedrijf goed kennen. Kennis maken met het team van MarketingKarwei? Klik dan hieronder.

Verkopen via Amazon Nederland team

Whitepaper: Amazon in Nederland

Download hier het Amazon Whitepaper en lees meer over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt. Heb jij na het lezen van het whitepaper nog vragen of hulp nodig bij het opzetten van jouw Amazon account of shop? Neem dan contact met ons op.

Alles over Amazon

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?