Verkopen via Amazon

EEN GROTE EUROPESE PARTNER

Amazon is een grote wereldwijde speler als het gaat om retail. Sinds de lancering in Nederland zijn er al miljoenen producten op het online platform te vinden. Aangezien snelheid centraal staat in online retail, sluiten veel bedrijven zich dan ook aan bij Amazon. Zo missen ze geen potentiële klanten via een nieuw platform. Veel bedrijven vinden het dan ook belangrijk om te verkopen via Amazon, hierdoor spreken ze een groot Europees publiek aan. Wil jij met jouw bedrijf ook verkopen via Amazon? Dan helpt MarketingKarwei je hierbij!

MarketingKarwei verbetert IT communicatie in de breedste zin van het woord: van employer branding en vindbaarheid in Google tot volledig webdesign. Wij gaan met je om tafel om te kijken wat er precies van ons verlangt wordt en hoe we je verwachtingen gaan overtreffen.

Hoe moet je verkopen via Amazon?

Als je als bedrijf nog niet bekend bent met verkopen via Amazon, kan dit best een lastige klus zijn. Het is een grote marktplaats met allerlei producten in 30 categorieën. Iemand die je helpt met verkopen via Amazon komt dan uitstekend van pas. De Amazon-experts van MarketingKarwei helpen je om alles duidelijk te krijgen als het gaat om verkopen via Amazon. Ze helpen je met het instellen van jouw zakelijke account en het invoeren van alle producten, maar ze weten ook alle tips en tricks die nodig zijn om te zorgen dat jouw product bovenin de zoekresultaten staat. Erg belangrijk als het gaat om zo’n groot platform!

Amazon kan daarnaast nog meer voor jou als bedrijf betekenen. In plaats van zelf alle bestellingen te verpakken en te verzenden, kan Amazon dit ook voor jou regelen. Dit wordt Fulfillment by Amazon (FBA) genoemd. Zo kun je de voordelen van Amazon gebruiken, zoals snelle Prime-verzending en het afhandelen van retouren door Amazon. Je betaalt hier een vast bedrag per maand voor en stuurt jouw producten op naar Amazon, waarna zij de rest afhandelen. Als jouw verkopen via Amazon goed lopen is dit een uitstekende uitkomst om ervoor te zorgen dat jouw pakketjes snel verzonden worden over heel Europa, terwijl jij je bezig kan houden met het werk wat jij het liefste doet!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie regelt de verkopen via Amazon?

MarketingKarwei is een enthousiast marketingbureau uit Nijmegen dat beschikt over in-house Amazon-specialisten. Zij helpen jou met het opzetten van jouw producten in je online winkel en het verkopen via Amazon. Je bepaalt zelf hoeveel uur je onze Amazon-specialisten wil inzetten en zij komen bij jou op kantoor werken. Zo kunnen we snel schakelen en problemen oplossen waar nodig. Het belangrijkste vinden we dat we zo écht onderdeel worden van jouw team. Leer onze marketingtoppers wat beter kennen door onze teampagina te bekijken en misschien zien we je dan snel!

Verkopen via Amazon team

Whitepaper: Amazon in Nederland

Download hier het Amazon Whitepaper en lees meer over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt. Heb jij na het lezen van het whitepaper nog vragen of hulp nodig bij het opzetten van jouw Amazon account of shop? Neem dan contact met ons op.

Alles over Amazon

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?