Verkopen via Bol.com

MAAK GEBRUIK VAN HET GROOTSTE E-COMMERCE PLATFORM VAN NEDERLAND

Met enkele miljoenen bezoekers per maand kun je als verkoper meeliften op het succes van Bol.com. Niet alleen maak je gebruik van de vele bezoekers op het platform, maar ook van de goede ervaring die bezoekers al eerder hebben opgedaan bij Bol.com. Door te verkopen via Bol.com vergroot je het bereik van jouw producten enorm en kun je de verkoop stimuleren in Nederland en België. MarketingKarwei helpt je met een strategie die ervoor zorgt dat jij dit extra verkoopkanaal optimaal inzet.

Waar moet je aan voldoen als je wil verkopen via Bol.com?

Als je gebruik wilt maken van het platform van Bol.com, dan moet je aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn opgesteld om klanten optimaal te bedienen. Goed voor Bol.com maar dus óók voor jou als verkopende partij. MarketingKarwei heeft hieronder al een aantal voorwaarden voor je opgesomd:

  • Alle artikelen moeten een ISBN of EAN hebben;
  • Klanten moeten artikelen die ze via Bol.com besteld hebben altijd binnen 30 dagen retour kunnen sturen;
  • Vragen van klanten moeten binnen 24 uur beantwoord worden;
  • De producten die je wilt verkopen moeten binnen één van de bestaande categorieën van Bol.com passen.

Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het is wel belangrijk om jouw bedrijf hier op in te richten. Ben je benieuwd welke voorwaarden er nog meer zijn? En hoe je met een goede voorbereiding al snel aan deze voorwaarden kunt voldoen? Neem dan contact met ons op. Samen zetten we een goede strategie op voor producten verkopen via Bol.com.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Verkopen via Bol.com: wie helpt mij?

MarketingKarwei is gevestigd in Nijmegen en is werkzaam in heel Nederland. Dat komt omdat onze Bol-specialisten bij klanten op kantoor werken. Zo worden we écht onderdeel van jouw team en kunnen we snel schakelen met jou en je werknemers. Op deze manier blijf je ook up-to-date van alle werkzaamheden en kun jij direct al je vragen stellen over verkopen via Bol.com. Alvast kennis maken met ons team? Klik dan hieronder.

Verkopen via Bol.com team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?