Verkopen via Bol.com

MAAK GEBRUIK VAN HET GROOTSTE E-COMMERCE PLATFORM VAN NEDERLAND

Met enkele miljoenen bezoekers per maand kun je als verkoper meeliften op het succes van Bol.com. Niet alleen maak je gebruik van de vele bezoekers op het platform, maar ook van de goede ervaring die bezoekers al eerder hebben opgedaan bij Bol.com. Door te verkopen via Bol.com vergroot je het bereik van jouw producten enorm en kun je de verkoop stimuleren in Nederland en België. MarketingKarwei helpt je met een strategie die ervoor zorgt dat jij dit extra verkoopkanaal optimaal inzet.

Waar moet je aan voldoen als je wil verkopen via Bol.com?

Als je gebruik wilt maken van het platform van Bol.com, dan moet je aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn opgesteld om klanten optimaal te bedienen. Goed voor Bol.com maar dus óók voor jou als verkopende partij. MarketingKarwei heeft hieronder al een aantal voorwaarden voor je opgesomd:

  • Alle artikelen moeten een ISBN of EAN hebben;
  • Klanten moeten artikelen die ze via Bol.com besteld hebben altijd binnen 30 dagen retour kunnen sturen;
  • Vragen van klanten moeten binnen 24 uur beantwoord worden;
  • De producten die je wilt verkopen moeten binnen één van de bestaande categorieën van Bol.com passen.

Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het is wel belangrijk om jouw bedrijf hier op in te richten. Ben je benieuwd welke voorwaarden er nog meer zijn? En hoe je met een goede voorbereiding al snel aan deze voorwaarden kunt voldoen? Neem dan contact met ons op. Samen zetten we een goede strategie op voor producten verkopen via Bol.com.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Verkopen via Bol.com: wie helpt mij?

MarketingKarwei is gevestigd in Nijmegen en is werkzaam in heel Nederland. Dat komt omdat onze Bol-specialisten bij klanten op kantoor werken. Zo worden we écht onderdeel van jouw team en kunnen we snel schakelen met jou en je werknemers. Op deze manier blijf je ook up-to-date van alle werkzaamheden en kun jij direct al je vragen stellen over verkopen via Bol.com. Alvast kennis maken met ons team? Klik dan hieronder.

Verkopen via Bol.com team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?