Via Bol verkopen

VERGROOT JE BEREIK IN NEDERLAND EN BELGIË

Het ontgaat niemand dat marktplaatsen als Bol.com blijven groeien. Maar wanneer besluit je om via bol te gaan verkopen? Dat kan afhangen van een aantal factoren. Zie je bijvoorbeeld dat je concurrenten wel al via Bol verkopen of wil je een groter bereik creëren voor de producten die je het meest verkoopt? Dan kan Bol.com een prima extra verkoopkanaal zijn. MarketingKarwei helpt je om dit verkoopkanaal succesvol te maken. Samen bepalen wij een strategie voor de verkoop van producten op Bol.com. Kan je niet wachten om te beginnen? Neem dan contact met ons op.

Waar je op moet letten als je via Bol gaat verkopen

Wanneer je via Bol gaat verkopen krijg je direct toegang tot 11 (!) miljoen klanten in België en Nederland. Eigenlijk start je een (extra) online winkel zonder opstartkosten. Voordat je start met verkopen controleert Bol.com of je aanbod geschikt is. Wanneer je aanbod is goedgekeurd maak je een verkoopaccount aan en kun je starten met het aanbieden van je assortiment. Hoe je boven aankomt? Dat is niet zomaar. Bol.com kijkt naar de inhoudelijke content van de producten die jij online hebt gezet. Ook vinden zij het aantal (goede) reviews erg belangrijk om jouw producten in de ranking te laten stijgen. MarketingKarwei kan je helpen met het optimaliseren van productinformatie en product afbeeldingen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie helpt mij bij het verkopen van producten via Bol.com?

MarketingKarwei is gevestigd in Nijmegen maar werkt bij opdrachtgevers in heel Nederland. Wij werken namelijk bij klanten op kantoor. Zo worden wij écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden nog beter uitvoeren. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet. Wil je dat we je alleen helpen bij het opzetten van een verkoopaccount en het verzamelen van goede productcontent voor Bol.com. Dan is dat geen probleem. Zo doen we hetzelfde voor de marketing op Amazon en vele andere diensten. Hieronder kun je alvast kennis maken met ons team.

Via bol verkopen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?